Μείωση κατά 1,3% εμφάνισε ο Δείκτης Μισθολογικού Κόστους του Γ΄ τριμήνου 2017, χωρίς καμία διόρθωση (εποχική ή διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών), σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Γ΄ τριμήνου 2016.
Κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2016 προς το 2015 υπήρξε αύξηση 1,3%.
Όπως επισημαίνει η ΕΛΣΤΑΤ, ο Δείκτης Μισθολογικού Κόστους του Γ΄ τριμήνου 2017, με εποχική διόρθωση αλλά χωρίς διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Γ΄ τριμήνου 2016, παρουσιάζει μείωση κατά 0,7% έναντι αύξησης 1,0% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2016 προς το 2015.
Ο Δείκτης Μισθολογικού Κόστους του Γ΄ τριμήνου 2017, με διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών αλλά χωρίς εποχική διόρθωση, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Γ΄ τριμήνου 2016, παρουσιάζει μείωση κατά 1,8% έναντι μείωσης 0,2% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2016 προς το 2015.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Το υπ. Δικαιοσύνης ερευνά συναλλαγές πετρελαίου αξίας 2,6 δισ. δολαρίων που σχετίζονται με τον πόλεμο στο Ιράν
- Capital Clean Energy Carrier: Πτώση 44% στα 18,3 εκατ. δολάρια τα καθαρά κέρδη το α΄τρίμηνο
- Fitch: Η Ελλάδα μεταξύ των χωρών με δημοσιονομικό χώρο για νέα μέτρα απέναντι στην ενεργειακή κρίση
- ΗΠΑ και Ιράν αναζητούν «παύση» αντί για ειρήνη
- Trastor: Στις 11 Μαΐου ανοίγει το βιβλίο προσφορών για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
- Κομισιόν: «Χαμηλός» για τους Ευρωπαίους ο κίνδυνος από τον χανταϊό
- Reuters: Πως τα ΗΑΕ περνούν στα κρυφά πετρέλαιο από τα Στενά του Ορμούζ
- LOULIS FOOD INGREDIENTS Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








