Τη μεγαλύτερη αύξηση 22% κατέγραψαν τα ορυχεία και λατομεία
Οριακή μείωση 0,7% κατέγραψε ο τζίρος των επιχειρήσεων όλων των κλάδων δραστηριότητας της οικονομίας τον Νοέμβριο του 2025, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).
Τη μεγαλύτερη μείωση στον κύκλο εργασιών -14,4% κατέγραψε ο κλάδος παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου και τη μεγαλύτερη αύξηση 22% τα ορυχεία και λατομεία.
Για το σύνολο των επιχειρήσεων της οικονομίας με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων, για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία σε μηνιαία βάση, ο κύκλος εργασιών τον Νοέμβριο 2025 ανήλθε σε 31.288.918 χιλ. ευρώ, σημειώνοντας μείωση 0,7% σε σχέση με τον Νοέμβριο 2024, που είχε ανέλθει 31.498.921 χιλ. ευρώ.

Τη μεγαλύτερη μείωση στον κύκλο εργασιών τον Νοέμβριο 2025 σε σύγκριση με τον Νοέμβριο 2024 παρουσίασαν οι επιχειρήσεις του τομέα Παροχή Ηλεκτρικού Ρεύματος, Φυσικού Αερίου, Ατμού και Κλιματισμού, κατά 14,4%, και τη μεγαλύτερη αύξηση παρουσίασαν οι επιχειρήσεις του τομέα Ορυχεία και Λατομεία, κατά 22,0%.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Alpha Bank: Επιτυχής τιμολόγηση 6ετούς Πράσινου ομολόγου υψηλής εξοφλητικής προτεραιότητας ύψους 600 εκατ. ευρώ
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Σαράντης: Διανέμει καθαρό μέρισμα 0,3753 ευρώ ανά μετοχή
- Υ/ΚΝΟΤ: Από 29 Απριλίου σε διαπραγμάτευση οι νέες μετοχές από την αύξηση κεφαλαίου
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Eurobank: Η ΓΣ ενέκρινε την διανομή μερίσματος και πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών
- CNL Capital: Στα 248.004 ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








