Συνδέεται με την εξαγορά ης Ν.ΛΕΚΟΣ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕ που πραγματοποίησε τον Οκτώβριο του 2024
Η ΕΛΤΟΝ υπέγραψε εξαετές, διμερές κοινό ομολογιακό δάνειο αξίας 5.5 εκατ. ευρώ, με κάλυψη αυτού από την Alpha Bank το οποίο συνδέεται με την εξαγορά της Ν.ΛΕΚΟΣ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕ που πραγματοποίησε η εταιρεία τον Οκτώβριο του 2024.
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Η Διοίκηση της Εταιρείας «ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής «η Εταιρεία») σε συνέχεια της από 18/12/2024 σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 27/12/2024 υπογράφηκε εξαετές, διμερές κοινό ομολογιακό δάνειο σύμφωνα με τις διατάξειςτου Ν.4548/2018και του Ν.3156/2003, συνολικής ονομαστικής αξίας (κεφαλαίου) ΕΥΡΩ Πέντε Εκατομμυρίων Πεντακοσίων Χιλιάδων (5.500.000,00) («Ομολογιακό Δάνειο»), με κάλυψη αυτού από την«ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» («Ομολογιούχος Δανειστής») και με τους ειδικότερους όρους που προβλέπονται σε αυτό.
Διαχειριστής πληρωμών και Εκπρόσωπος των Ομολογιούχων ορίσθηκε η «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ». Το προϊόν του εν λόγω μη εμπραγμάτως ασφαλισμένου Κοινού Ομολογιακού Δανείου συνδέεται με την εξαγορά που πραγματοποίησε η Εταιρεία τον Οκτώβριο του 2024 (σχετικές ανακοινώσεις Εταιρείας στις 11.10.2024 και 14.10.2024 για την εξαγορά της Ν.ΛΕΚΟΣ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕ).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ψάθα: Σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες – Εκκένωση του οικισμού, νέο 112 για Αλεποχώρι και Λούμπα
- METLEN ENERGY & METALS PLC - TR-1: Standard form for notification of major holdings (Ορθή Επανάληψη)
- QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με φόντο τις ελπίδες αποκλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
- Νέα σύμβαση της ΑΒΑΞ με το ΑΝΑΤΟΛΙΑ για την κατασκευή πανεπιστημιακού κτιρίου 4.500 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη
- Σαουδική Αραβία: Μειώθηκαν οι εξαγωγές αργού τον Ιούλιο
- Τραμπ: «Η ηγεσία του Ιράν είναι απίστευτα διπρόσωπη!»
- CENERGY HOLDINGS S.A. - Ενημέρωση επενδυτών και αναλυτών επί των αποτελεσμάτων A’ εξαμήνου 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








