Η Εμμανουέλα, ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδος σκοποβολής πριν το δυστύχημα και σπούδαζε φαρμακευτική στη Θεσσαλονίκη
Η Εμμανουέλα Κατζουράκη ήταν μεταξύ των επιβατών που επέζησαν από την τραγωδία των Τεμπών. Ηταν από τους τυχερούς, που καθόντουσαν στα πίσω βαγόνια κατά τη στιγμή της μοιραίας πρόσκρουσης, καθώς ταξίδευε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζε φαρμακευτική, κάνοντας παράλληλα και πρωταθλητισμό.
Η Εμμανουέλα, ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδος σκοποβολής και πριν το δυστύχημα ενώ συνέχισε τη ζωή της και πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Η ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε το όνειρό της συμμετέχοντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Την Κυριακή 5 Αυγούστου αναδειχθηκε 5η Ολυμπιονίκης στον τελικό του σκιτ γυναικών. Η εμφάνισή της ήταν εντυπωσιακή, δεδομένου ότι αυτή ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Κατά τη διάρκεια του τελικού, η Κατζουράκη ξεκίνησε με νεύρα, αλλά γρήγορα βρήκε τον ρυθμό της, πετυχαίνοντας με επιτυχία 10 στόχους στη σειρά. Παρότι δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από τους ανταγωνιστές της, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 23 επιτυχημένες βολές από τις 30, εξασφαλίζοντας την πέμπτη θέση στο ντεμπούτο της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Για διακοπές στην Ελλάδα επέστρεψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
- Τουρκία: Συνελήφθησαν άλλοι τρεις δήμαρχοι της αντιπολίτευσης
- Λουκέτο 48 ωρών σε beach bar στην Άφυτο για καταπάτηση αιγιαλού
- Ανοίγει ο δρόμος για το έργο Καλλονή – Πέτρα στη Λέσβο
- Συμφωνία ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον εφοπλιστή Τσάκο
- Εκτός κινδύνου από τη φωτιά ο οικισμός της Αλυκής
- ΣΥΡΙΖΑ: Τα μέλη της πολιτικής γραμματείας
- Αλυκή Βοιωτίας: Σε εξέλιξη φωτιά – Στάλθηκε 112 για εκκένωση
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις