Στην περίπτωση των δόσεων η πρώτη θα καταβληθεί τέλος Σεπτεμβρίου και η τελευταία τον Ιανουάριο του 2017 Ξεκίνησε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα η διαδικασία της ανάρτησης των εκκαθαριστών του ΕΝΦΙΑ στο Taxisnet.
Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με την καταβολή του ποσού που αναλογεί στο φόρο ακινήτων εφάπαξ στις 30 Σεπτεμβρίου είτε σε πέντε δόσεις.
Στην περίπτωση των δόσεων η πρώτη θα καταβληθεί τέλος Σεπτεμβρίου και η τελευταία τον Ιανουάριο του 2017.
Σύμφωνα με πηγές του υπ. Οικονομικών που μίλησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στην συντριπτική πλειοψηφία των εκκαθαριστικών του φετινού ΕΝΦΙΑ οι πολίτες πληρώνουν ίδιο ή και λιγότερο ποσό σε σχέση με τον περσινό ΕΝΦΙΑ.
Συγκεκριμένα όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι πηγές του υπ. Οικονομικών, το 65% των πολιτών πληρώνει ίδιο ή και λιγότερο ΕΝΦΙΑ. Το 24% επιβαρύνεται με ποσό από 1 λεπτό έως 10 ευρώ. Το 10% καλείται να πληρώσει ποσό πάνω από 10 ευρώ και εξ αυτών μόλις το 4% επιβαρύνεται με ποσό πάνω από 50 ευρώ.
Τέλος μόνο το 0,3% καλείται να πληρώσει ποσό μεγαλύτερο από 1000 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΔΑΑ: Πώς θα γίνει ο νέος διαγωνισμός για την επέκτασή του
- Η τηλεόραση είναι μια απλή οθόνη; Τι βρήκε το Gamers Nexus στις τηλεοράσεις LG Smart TVs
- METLEN: Συμφωνία για πώληση φωτοβολταϊκού σταθμού στη Χιλή. Δεν γνωστοποιήθηκε τίμημα
- Μέσα στο 2026 το Onoma Hotel από Θεσσαλονίκη, Αθήνα (φωτό)
- Ella Resorts: Νέος Εμπορικός Διευθυντής ο Κωνσταντίνος Πλέτσας
- Η Boring Company του Έλον Μασκ αποτιμάται πλέον 23 δισ. δολάρια
- Το Ιράν προειδοποιεί για σκληρότερη κλιμάκωση αλλά η οικονομία του δέχεται σοβαρά πλήγματα
- I-dee: Το ψηφιακό «πορτοφόλι» για σπίτια, αυτοκίνητα, κινητά και αντικείμενα αξίας
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








