Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου ενέκρινε τη Δευτέρα το ενημερωτικό δελτίο της Τράπεζας Κύπρου, ανοίγοντας το δρόμο για τη δημόσια προσφορά μετοχών ύψους 100 εκατ. ευρώ και την επαναδιαπραγμάτευση της μετοχής του ιδρύματος στα χρηματιστήρια Αθήνας και Κύπρου.
Η εποπτική αρχή ενέκρινε τη δημοσίευση του ενημερωτικού δελτίου υπό όρους, που είναι τυπικοί και οι οποίοι θα γνωστοποιηθούν σήμερα, Τρίτη, στη διοίκηση της Τράπεζας Κύπρου.
Με την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου θα εισαχθεί στα χρηματιστήρια το ήδη εκδομένο κεφάλαιο που αντιστοιχεί με 8,9 δισ. μετοχές.
Από την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου μέχρι την ημέρα που θα αρχίσει η διαπραγμάτευση της μετοχής στα Χρηματιστήρια Αθήνας και Κύπρου, η τράπεζα θα μπορεί να περιλάβει οποιαδήποτε νέα οικονομικά στοιχεία προκύψουν, αλλαγές ή πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων, με βάση τη διαδικασία του συμπληρωματικού δελτίου.
Σημειώνεται πως η μετοχή της Τράπεζας Κύπρου βρίσκεται εκτός χρηματιστηρίου από τα μέσα Μαρτίου του 2013.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μειώθηκαν οι ζημιές της Νέας Τηλεόρασης (Star Channel), της οικογένειας Βαρδινογιάννη
- Η Fed μείωσε το βασικό επιτόκιο των ΗΠΑ κατά 0,25%
- Δημοσκόπηση Pulse: Μισή μονάδα κέρδισε η ΝΔ από τη ΔΕΘ – Στο 24% στην πρόθεση ψήφου
- Τζιρακιάν Profil: Ο Κασπάρ Μπατανιάν νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ
- Στις Αττικές Εκδόσεις η διαφημιστική εκμετάλλευση των όψεων του πύργου Πειραιά
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με μεικτά πρόσημα – Άλμα 17% από Puma
- ΕΚΤΕΡ: Αλλαγές στα μεγέθη των οικονομικών καταστάσεων λόγω μερίσματος
- Cenergy: Στα 95 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 69%
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις