Η Credit Suisse προσφέρθηκε να αγοράσει πίσω έως και 3 δισ. δολάρια δικού της χρέους, σε μια περίοδο που βρίσκεται στο επίκεντρο σοβαρής κρίσης.
Η τράπεζα ανακοίνωσε ότι έκανε προσφορά σε μετρητά για οκτώ τίτλους σε στερλίνα ή σε ευρώ συνολικής αξίας 1 δισ. ευρώ και 12 τίτλους σε δολάρια αξίας 2 δισ. δολαρίων.
«Αυτές οι προσφορές συνάδουν με την προληπτική μας προσέγγιση για τη διαχείριση της συνολικής σύνθεσης υποχρεώσεων και τη βελτιστοποίηση των δαπανών τόκων», δήλωσε την Παρασκευή η Credit Suisse, προσθέτοντας ότι της επέτρεψαν «να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες της αγοράς για να επαναγοράσει χρέος σε ελκυστικές τιμές».
Η προσφορά για το χρέος σε ευρώ ή στερλίνα λήγει στις 3 Νοεμβρίου, ενώ η προσφορά για τους τίτλους σε δολάρια λήγει στις 10 Νοεμβρίου, πρόσθεσε η τράπεζα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Pfizer: Επικράτησε της Novo Nordisk, εξαγοράζει με 10 δισ. δολάρια τη startup κατά της παχυσαρκίας Metsera
- Μελόνι: «Με την δεξιά στην κυβέρνηση, δεν θα εγκριθεί ποτέ ειδικός φόρος για τις μεγάλες περιουσίες»
- Καταδίκη από ΝΔ και Π. Μαρινάκη της επίθεσης με γκαζάκι στα γραφεία της Ομάδας Αλήθειας
- ΤτΕ: Μειώθηκαν οι συναλλαγές μέσω καρτών το α΄εξάμηνο
- Sky News: Ο Πούτιν «παραγκώνισε» τον Λαβρόφ γιατί το έκανε να μοιάζει «αδύναμος»
- Η Κύπρος ένα βήμα πιο κοντά στο ΝΑΤΟ
- Μακρόν για την κλοπή στο Λούβρο: «Τα κοσμήματα θα βρεθούν»
- Κικίλιας: «Η αποτύπωση των συμφωνιών Ελλάδας – ΗΠΑ θα φανεί στο κόστος ζωής των Ελλήνων»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








