Η εταιρεία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ (η Εταιρεία), βάσει του ν. 3556/2007, του Κανονισμού 596/2014 και του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, σύμφωνα με την από 18.09.2026 γνωστοποίηση σημαντικών μεταβολών δικαιωμάτων ψήφου, που υπέβαλλε ο κύριος Μενέλαος Τασόπουλος με την ιδιότητά του ως υπόχρεο πρόσωπο (Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας), το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που ελέγχει ο κ.Μενέλαος Τασόπουλος άμεσα και έμμεσα ανέρχεται σήμερα σε 25,96% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου των μετοχών της Εταιρείας (που αντιστοιχεί σε 7.035.249 κοινές, ονομαστικές, με δικαίωμα ψήφου μετοχές της Εταιρείας) ως ακολούθως: Άμεσα 6,53% , λόγω κατοχής 1.768.367 κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών μέσω της κοινής μερίδας «ΚΕΜ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΡΑΤΖΑ». Σύμφωνα με τη δηλωθείσα λειτουργία της ΚΕΜ, τα δικαιώματα ψήφου των μετοχών του Εκδότη που κρατώνται στην εν λόγω ΚΕΜ ασκούνται στο σύνολό τους κατά τη διακριτική ευχέρεια του κου Μενέλαου Τασόπουλου, ενώ το συνολικό ποσοστό μετοχών στην Εταιρεία της κας Αικατερίνης Μαρίας Καρατζά προέρχεται αποκλειστικά λόγω της συμμετοχής της ως άνω ΚΕΜ. Έμμεσα 19,44% , μέσω της ελεγχόμενης από τον ίδιο εταιρείας με την επωνυμία «ΣΑΠΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» που κατέχει 5.266.882 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές της ΕταιρείαςΗ ως άνω μεταβολή, ήτοι η αύξηση από 23,79% σε 25,96% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας που γνωστοποιήθηκε στην Εταιρεία βάσει της σχετικής TR1 γνωστοποίησης την 18.09.2026, υπερβαίνει τα όρια του αρθρ. 9 του Ν.3556/2007.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:
- IDEAL HOLDINGS A.E. - Ανακοίνωση αγοράς ιδίων μετοχών
- Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Α’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2026 (ΑΝΑΛΥΤΕΣ)
- SAFE BULKERS PARTICIPATIONS PLC - Οικονομική έκθεση SAFE BULKERS PARTICIPATIONS PL (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- SAFE BULKERS PARTICIPATIONS PLC - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - Επικαιροποίηση ποσοστού συμμετοχής του κου Μενέλαου Τασόπουλου (Ορθή Επανάληψη)
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - Ανακοίνωση βάσει του ν. 3556/2007
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - Ανακοίνωση – Συγχώνευση με απορρόφηση της 100% θυγατρικής «ΑΝΟΞΑΛ Α.Ε.»
- AKTOR Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - Δελτίο Τύπου – Με αύξηση του pro forma EBITDA κατά 85% και υγιή χρηματοοικονομική βάση ο Όμιλος AKTOR στο πρώτο εξάμηνο του 2026
- AKTOR Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - Οικονομική έκθεση AKTOR ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- ΚΡΙ-ΚΡΙ ΑΕ - Ανακοίνωση Παρουσίασης & Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων 6μηνου 2026
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- ΕΛΑΣΤΡΟΝ Α.Ε.Β.Ε. - ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
