Λάδι στη φωτιά της πολιτικής αντιπαράθεσης με αφορμή δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για εμπλοκή Άδωνι στα Τέμπη
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στρέφεται κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου με αφορμή δημοσίευμα στο οποίο η πρόεδρος του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας αναφέρει ότι ο Αδωνις «Σκούζει για τα Τέμπη γιατί υπάρχει προσωπική εμπλοκή του στο έγκλημα».
Ο Αδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο X ότι «εάν η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρει προσωπική εντολή, προς τον οποιονδήποτε παράγοντα της διαχειρίσεως της Τραγωδίας τους δυστυχήματος των Τεμπών, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, άνευ Δίκης δέχομαι ισόβια!».
Ο ίδιος ανατρέχει στο παρελθόν και υποστηρίζει πως η Ζωή Κωνσνταντοπούλου μπήκε στη βουλή με καρδούλες για να ξεχάσει όσα έκανε ως πρόεδρος της Βουλής, ξεγελώντας τους ψηφοφόρους και ότι «με όχημα το πένθος για τα θύματα, δηλητηριάζει σκοπίμως την Ελλάδα, καθυστερεί με νομικά τεχνάσματα την έναρξη της Δίκης (έχει μηνύσει όσους πολιτικούς παρευρέθησαν στο σημείο, σχεδόν όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες πυροσβέστες, αστυνομικούς, ιατροδικαστές κλπ έως και τον εφέτη Ανακριτή), ώστε να μεγιστοποιήσει το πολιτικό της όφελος, έως τις επόμενες Εθνικές Εκλογές και συκοφαντεί οποιονδήποτε, όπως εμένα τώρα, αποκαλύπτει τα πραγματικά της κίνητρα!
Ολόκληρη η αναφορά του Αδωνι Γεωργιάδη στο Χ:
Έάν η @ZoeKonstant βρει μία οποιαδήποτε δική μου προσωπική εντολή, προς τον οποιονδήποτε παράγοντα της διαχειρίσεως της Τραγωδίας τους δυστυχήματος των Τεμπών, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, άνευ Δίκης δέχομαι ισόβια! Σας το γράφω τόσο εμφατικά, για να καταλάβετε το μέγεθος της… pic.twitter.com/Xac1iPBnyP
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 20, 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πόθεν έσχες Στέφανου Κασσελάκη: Εισοδήματα από επενδυτικές κινήσεις 3,87 εκατ. δολ. και δάνεια 1,58 εκατ. δολ.
- Πόθεν έσχες Βαγγέλη Μεϊμαράκη: Δηλωθέν εισόδημα 289.678 ευρώ, καταθέσεις 1,41 εκατ. ευρώ και οφειλές 227.593 ευρώ
- Πόθεν έσχες Γεωργίας Μαρτίνου: Ίσως η πιο ευκατάστατη πολιτικός με εισοδήματα, 110 ακίνητα και εταιρείες εκατομμυρίων
- Πόθεν έσχες Γιάννη Μανιάτη: Εισοδήματα 206.665 ευρώ, επενδύσεις 136.273 ευρώ και καταθέσεις 176.162 ευρώ
- Πόθεν έσχες Ανδρέα Λοβέρδου: Εισοδήματα 75.897 ευρώ, καταθέσεις 17.104 ευρώ και δανειακές υποχρεώσεις 188.170 ευρώ
- Y/KNOT INVEST A.E. - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του Ν. 3556/2007 (Γνωστοποίηση συναλλαγών)
- Πόθεν έσχες Πέτρου Κόκκαλη: Eισοδήματα 290.761 ευρώ, επενδύσεις 908.427 ευρώ, 23 ακίνητα, σκάφος και επιχειρήσεις
- Πόθεν έσχες Όλγας Κεφαλογιάννη: Εισόδημα 70.465 ευρώ, καταθέσεις 1,18 εκατ. ευρώ και 21 ακίνητα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








