Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της αύξησης κεφαλαίου της εταιρίας Aegean Airlines (ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ) αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 914η/19.5.2021 συνεδρίασή του.
Το Δ.Σ. της Επιτροπής αποφάσισε παράλληλα:
Την επιβολή προστίμου συνολικού ύψους €40.000 κ. Αντώνιο Καράτζη, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 14 στοιχείο α’ και 19 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014, λόγω αγοράς μετοχών της εταιρίας ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΕ στις 5/11/2019.
Την επιβολή προστίμου ύψους €40.000 στην εταιρία ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕΠΕΥ για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 3 παρ. 1(γ) της υπ’ αριθμ. 2/452/1.11.2007 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σχετικά με το σύστημα εσωτερικού ελέγχου της εταιρίας.
Την επιβολή προστίμου ύψους €30.000 κ. Βενιανάκη Κωνσταντίνο, για παροχή επενδυτικών υπηρεσιών κατά παράβαση των διατάξεων του άρθρου 8 παρ.1 του ν. 3606/2007.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συνάντηση Κικίλια με τον υφυπουργό Εσωτερικών των ΗΠΑ, Τζέικομπ Χέλμπεργκ
- Bank of America: Παραμένει overweight για την Ελλάδα – Κορυφαία μετοχή της ΔΕΗ
- ΕΕ: Συμφωνία για μείωση εκπομπών CO2 κατά 90% έως το 2040
- Wall Street: Σταθεροποιητικές τάσεις – Πιέσεις στις μετοχές τεχνολογίας
- Βορίζια: Συνελήφθη συγγενής του 39χρονου νεκρού – Με τρία είδη όπλων έγινε το μακελειό
- Η Miele εγκαινίασε το νέο Experience Center στο Ίλιον
- Δολοφονία Λυγγερίδη: Διακόπηκε για τις 25 Νοεμβρίου η δίκη για εγκληματική οργάνωση
- Φάμελλος: Αίτημα συνεδρίασης των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής για τα ΕΛΤΑ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







