To Ενημερωτικό αφορά τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή για διαπραγμάτευση έως 130.000 ομολογιών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, ύψους έως 130 εκατ. ευρώ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 1011η/14.2.2024 συνεδρίασή του αποφάσισε:
- Την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας με την επωνυμία «ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε.» για τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή για διαπραγμάτευση έως 130.000 άυλων, κοινών, ονομαστικών ομολογιών της στην κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της αγοράς αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, ύψους έως € 130 εκατ.
- Την έγκριση του αιτήματος για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας της εταιρείας με την επωνυμία «VIGOR FINANCE ΑΕΠΕΥ», ώστε να παρέχει (i) επενδυτικές υπηρεσίες και δραστηριότητες (λήψης και διαβίβασης εντολών, εκτέλεσης εντολών για λογαριασμό πελατών, διενέργειας συναλλαγών για ίδιο λογαριασμό και επενδυτικών συμβουλών) και (ii) παρεπόμενες υπηρεσίες (φύλαξης και διοικητικής διαχείρισης για λογαριασμό πελατών, παροχή πιστώσεων ή δανείων σε επενδυτή προς διενέργεια συναλλαγής, υπηρεσίες ξένου συναλλάγματος εφόσον συνδέονται με την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών).
- Την επιβολή χρηματικού προστίμου συνολικού ύψους €5.000 στην εταιρεία «LAVIPHARM Α.Ε.» για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 4 παρ. 3 και 5 παρ. 3 του ν.3556/2007, καθώς οι ετήσιες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της για τη χρήση που έληξε στις 31.12.2021 και οι εξαμηνιαίες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της για το Α’ εξάμηνο της χρήσης 2022 δεν είχαν καταρτιστεί σύμφωνα με τις παρ. 74 και 75 του Διεθνούς Λογιστικού Προτύπου (ΔΛΠ) 1.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις