Ο ένας από εταιρεία συμβούλων και η δεύτερη από φαρμακευτική
Θερμό αναμένεται να είναι το φετινό καλοκαίρι σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις υψηλόβαθμων στελεχών από εταιρείες που είτε είναι πολυεθνικές είτε έχουν εξαγοραστεί από ξένες και διατηρούν την έδρα τους στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Financial Report επίκεινται μέσα στο καλοκαίρι δύο ηχηρές αποχωρήσεις επικεφαλής μεγάλων επιχειρήσεων, ένας άνδρας και μία γυναίκα, μετά από πολλά χρόνια.
Ειδικότερα για την αποχώρηση γένους αρσενικού το συγκεκριμένο πρόσωπο αφήνει πίσω του σχεδόν δύο δεκαετίες ηγεσίας σε συμβουλευτική-μελετητική εταιρεία αξιολογήσεων με συνεργασίες σε όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων και του εμπορίου. Η εταιρεία πριν από πέντε χρόνια εξαγοράστηκε από ιταλικό όμιλο πιστώσεων. Οι πληροφορίες θέλουν ότι αυτό τον καιρό γίνονται διεργασίες για το ποιος θα τον διαδεχθεί, με πιθανές μετακινήσεις στελεχών σε διάφορες θέσεις. Το ποσοστό εσωτερικής μετακίνησης με τον ερχομό κάποιου στελέχους από το εξωτερικό είναι 50-50.
Σχετικά με την αποχώρηση γένους θηλυκού, πρόκειται στέλεχος κορυφαίας φαρμακευτικής εταιρείας, με μακρά θητεία σε φαρμακευτικές από το εξωτερικό, που είχε παίξει έναν ρόλο την περίοδο του κορονοϊού και για την οποία λέγεται ότι ήδη έχει βρεθεί αντικαταστάτης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΝΑΤΟ: «Τρύπα» 7 δισ. ευρώ στην στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία
- Ισραήλ: Ο Άιζενκοτ ανέλαβε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης – Το δύσκολο παζλ των συμμαχιών
- Αίγυπτος: Φονική σύγκρουση δύο τρένων – Εκτροχιάστηκαν βαγόνια
- Συντάξεις: Το σενάριο για έξοδο στα 68 έτη μετά το 2030
- Σπούδασαν στην Οξφόρδη αλλά έγιναν υδραυλικός και ηλεκτρολόγος: Γιατί εγκατέλειψαν τις δουλειές γραφείου
- Νέο πρόγραμμα για ανέργους άνω των 30 ετών: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση
- Οι επενδυτές γυρίζουν την πλάτη στις μετοχές AI και ανακαλύπτουν ξανά Κίνα και Ινδία
- Η Κίνα σπάει τα κοντέρ στην ενέργεια: Επενδύσεις σχεδόν 1 τρισ. δολαρίων
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








