Συνολικά, ο Έλληνας τεχνικός κάλεσε 18 παίκτες για τα επερχόμενα παιχνίδια με Ρουμανία και Πορτογαλία
Η Εθνική μας ομάδα μπαίνει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ του 2027. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα ξεκινήσει την πορεία της με τις αναμετρήσεις απέναντι σε Ρουμανία στο «Αλεξάνδρειο» (27/11) και Πορτογαλία εκτός έδρας (30/11).
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε γνωστές τις επιλογές του για τις δύο αναμετρήσεις. Σε αυτές βρίσκονται παίκτες και από τους «αιώνιους», ενώ δεν λείπει ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Κώστας Παπανικολάου.
Συνολικά, ο Έλληνας τεχνικός κάλεσε 18 παίκτες για τα επερχόμενα παιχνίδια. Οι προπονήσεις της ομάδας θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, με τους παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να εντάσσονται σταδιακά.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ
«Η Εθνική Ανδρών μπαίνει από την ερχόμενη εβδομάδα στη διαδικασία των προκριματικών αγώνων για το FIBA World Cup 2027, με τις δύο πρώτες αναμετρήσεις να είναι στη Θεσσαλονίκη με τη Ρουμανία (27/11) και στο Πόρτο με τον Πορτογαλία (30/11).
Ο Βασίλης Σπανούλης κάλεσε 18 παίκτες για την προετοιμασία και τους δύο αυτούς αγώνες. Οι προπονήσεις θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη από την ερχόμενη Δευτέρα (24/11), ενώ η προσθήκη των παικτών που έχουν υποχρεώσεις στην Ευρωλίγκα θα γίνει σταδιακά και η παρουσία των Νίκου Πλώτα και Νίκου Τουλιάτου αποσκοπεί πρώτιστα στη δυνατότητα διεξαγωγής των προπονήσεων με τον απαραίτητο αριθμό παικτών».
Η αποστολή της Εθνικής
Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός)
Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Ολυμπιακός)
Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (Παναθηναϊκός)
Δημήτρης Κατσίβελης (ΑΕΚ)
Κώστας Αντετοκούνμπο (Ολυμπιακός)
Δημήτρης Μωραΐτης (Ηρακλής)
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (ΑΕΚ)
Αλέξανδρος Σαμοντούροβ (Παναθηναϊκός)
Γιώργος Τσαλμπούρης (Πανιώνιος)
Δημήτρης Κακλαμανάκης (Περιστέρι)
Νάσος Μπαζίνας (Προμηθέας)
Δημήτρης Φλιώνης (ΑΕΚ)
Αντώνης Καραγιαννίδης (Προμηθέας)
Ναζ Μήτρου-Λονγκ (Νάπολι)
Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ (Άρης)
Nίκος Περσίδης (ΠΑΟΚ)
Νίκος Πλώτας (Προμηθέας)
Νίκος Τουλιάτος (Μαρούσι)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Καλπάζει ο πληθωρισμός στο 3,6% τον Σεπτέμβριο – «Καίει» τα νοικοκυριά η ακρίβεια, ασφυκτιά η κατανάλωση
- Allianz: Σε ιστορικό υψηλό 30,7 δισ. δολαρίων η αξία του brand της
- ΕΚΤ: Αμετάβλητα τα επιτόκια τη μέρα που ανακοινώθηκε η αποχώρηση Λαγκάρντ. Ανησυχίες για πετρέλαιο και Γαλλία
- ΗΠΑ: Η οικονομία πατάει γκάζι με ανάπτυξη 3,4% το γ΄τρίμηνο – Η ισχυρότερη επίδοση του τελευταίου έτους
- ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται επιδόρπια Arla Protein Pudding λόγω πιθανής παρουσίας θραυσμάτων γυαλιού
- DoorDash: Εξαγορά μαμούθ της Instacart έναντι 17 δισ. δολαρίων
- Φονική επίθεση με ρωσικό drone σε σιδηροδρομικό σταθμό στη Ντνίπρο
- Πειραιώς: Πλεονάσματα στα κρατικά ταμεία, «μαύρη τρύπα» στα νοικοκυριά – Η ανάπτυξη δεν φτάνει στην τσέπη
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








