Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης και αναβάθμισης του φυσικού δικτύου της στους Δήμους της Δυτικής Αττικής, π
Ένα νέο, σύγχρονο κατάστημα εγκαινίασε η Εθνική Τράπεζα στο Χαϊδάρι, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης και αναβάθμισης του φυσικού δικτύου της, η Εθνική Τράπεζα άνοιξε τις πόρτες ενός ακόμη καταστήματος στους Δήμους της Δυτικής Αττικής, προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες συνεργασίας στην περιοχή, να προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της και να αναβαθμίσει συνολικά την εξυπηρέτηση των πελατών της.
Το νέο κατάστημα που βρίσκεται στον Άγιο Ανδρέα Χαϊδαρίου επισκέφτηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Παύλος Μυλωνάς, η Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής Χριστίνα Θεοφιλίδη και η Γενική Διευθύντρια Δικτύου Αναστασία Ναζίδου, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα του δικτύου καταστημάτων στην επαφή της τράπεζας με τους πελάτες της.
Η διοίκηση της Τράπεζας, συζήτησε με τα στελέχη του καταστήματος τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα για την υποστήριξη και την ενίσχυση μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων στην περιοχή. Επίσης, διοίκηση και στελέχη, ανέπτυξαν τις σύγχρονες μεθόδους που ακολουθεί η Τράπεζα για την προσφορά των προϊόντων της προς ιδιώτες και νοικοκυριά.
Η Εθνική, βελτιώνοντας συνεχώς την εμπειρία των πελατών της, επενδύει διαχρονικά στην ενίσχυση των σημείων επαφής της με το κοινό σε περιοχές που κρίνεται απαραίτητο, εμπλουτίζοντας και εκσυγχρονίζοντας παράλληλα το δίκτυο των ΑΤΜ, το μεγαλύτερο δίκτυο στη χώρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Δολοφονία γερουσιαστή στη Μινεσότα και του συζύγου της
- Η Κίνα στηρίζει το Ιράν στην «υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων του»
- Αναφορές για χτύπημα του Ισραήλ σε ιρανικό κοίτασμα φυσικού αερίου
- Ξανάνοιξαν οι εναέριοι χώροι Ιορδανίας, Συρίας και Λιβάνου
- Ομάν: Ακυρώθηκε όπως αναμενόταν ο προγραμματισμένος γύρος συνομιλιών Ιράν και ΗΠΑ
- Δε σταματά ο Νετανιάχου: Θα έρθουμε πάνω από την Τεχεράνη
- Ινδία: Τεχνικές επιθεωρήσεις σε όλα τα Boeing 787 – Αναζητούν ακόμα στα συντρίμμια σορούς
- 14 Ιουνίου 1987: Η Ελλάδα επικρατεί 103-101 της ΕΣΣΔ και στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις