Η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι η εισηγμένη θα εμφανίσει το β' τρίμηνο άνοδο 7% στα EBITDA, στα 179 εκατ. ευρώ, με αύξηση άνω του 30% στα καθαρά κέρδη ανά μετοχή (στα 110 εκατ. ευρώ αναμένονται τα καθαρά κέρδη)
Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, στα 18 από 17,9 ευρώ δίνει η Eurobank Equities σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση “buy”, επισημαίνοντας ότι ο τίτλος συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιλογές της.
Η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι η εισηγμένη θα εμφανίσει το β’ τρίμηνο άνοδο 7% στα EBITDA, στα 179 εκατ. ευρώ, με αύξηση άνω του 30% στα καθαρά κέρδη ανά μετοχή (στα 110 εκατ. ευρώ αναμένονται τα καθαρά κέρδη).
Είναι λογικό να αναμένουμε ένα προμέρισμα υψηλότερο από το περυσινό, τονίζει, προβλέποντας 0,35 ευρώ, με το συνολικό φετινό μέρισμα να αναμένεται στο 1,55 ευρώ.
Η χρηματιστηριακή αναμένει ισχυρές ελεύθερες ταμειακές ροές, στα 125 εκατ. ευρώ.
Παρά την συνολική απόδοση άνω του 23% μέχρι στιγμής στο έτος, ο τίτλος παραμένει ελκυστική επενδυτική περίπτωση, καθώς εμφανίζει χαρακτηριστικά ομολόγου υψηλής απόδοσης με θεμελιώδη που παραπέμπουν σε επενδυτική βαθμίδα, «κουπόνι» άνω του 10% συν την προοπτική αύξησης στην τιμή από την επαν-αξιολόγηση των προοπτικών, τονίζει η χρηματιστηριακή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ιράν – Φρουροί της Επανάστασης: Χτυπήσαμε το αρχηγείο της Μοσάντ
- Hisense: Επίσημος συνεργάτης του FIFA Club World Cup™ 2025
- RE/MAX: Οι περισσότεροι Έλληνες αγόρασαν το 2024 διαμερίσματα 76 έως 100 τ.μ.
- ΕΚΤ: Σε λειτουργία το νέο Σύστημα Διαχείρισης Εγγυήσεων του Ευρωσυστήματος
- Μ. Ανατολή: Οι ναυτιλιακές αρχίζουν να αποφεύγουν τα Στενά του Ορμούζ, ενώ αυξάνονται τα ναύλα
- Μαρία Ρίτα Γκάλι (ΔΕΣΦΑ): Οι υποδομές φυσικού αερίου διασφαλίζουν ότι έχουμε αξιόπιστη ενέργεια
- Το smartphone της εταιρείας Τραμπ πιθανότατα θα κατασκευαστεί στην Κίνα
- ΠΑΣΟΚ προς Εισαγγελία του Αρ. Πάγου: Μετά το βαρύ πρόστιμο της Κομισιόν θα ασχοληθεί με τον ΟΠΕΚΕΠΕ;
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις