Είχε συμπληρώσει αθροιστικά 9 έτη ως μέλος των ΔΣ της εταιρείας και της τράπεζας
Η Eurobank Ergasias ανακοίνωσε ότι ο Jawaid Mirza, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων («Δ.Σ.») της Εταιρείας και της θυγατρικής της εταιρείας «Τράπεζα Eurobank Ανώνυμη Εταιρεία» («Τράπεζα»), υπέβαλε στις 18 Ιουνίου 2025 την παραίτησή του από μέλος των Δ.Σ. της Εταιρείας και της Τράπεζας και των Επιτροπών των Δ.Σ. (ήτοι της Επιτροπής Ελέγχου, της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων και Εταιρικής Διακυβέρνησης και της Επιτροπής Αποδοχών της Εταιρείας και της Τράπεζας), με ισχύ από την 27η Ιουνίου 2025, λόγω παύσης πλήρωσης των κριτηρίων ανεξαρτησίας του άρθρου 9 του Ν. 4706/2020, καθώς έχει συμπληρώσει αθροιστικά εννέα (9) έτη ως μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων της Εταιρείας και της Τράπεζας.
Τα Δ.Σ. της Εταιρείας και της Τράπεζας, κατά τη σημερινή τους συνεδρίαση, αποφάσισαν να συνεχίσουν τη διαχείριση και εκπροσώπηση της Εταιρείας και της Τράπεζας καθώς και τη λειτουργία των Επιτροπών των Δ.Σ. με τα εναπομείναντα μέλη τους μέχρι την εκλογή από τα Δ.Σ. νέου μέλους σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος.
Οι Διοικήσεις της Εταιρείας και της Τράπεζας ευχαριστούν θερμά τον Jawaid Mirza για την παρουσία και πολύτιμη προσφορά του στον Όμιλο Eurobank.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ: Είμαστε σαν πειρατές γύρω από τα Στενά του Ορμούζ
- Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Άρση όλων των περιορισμών εναέριας κυκλοφορίας
- Πώς η αντιπαράθεση στα Στενά του Ορμούζ απειλεί κινητήρες και… οδηγούς πολυτελών αυτοκινήτων
- Αεροπορικά εισιτήρια εν μέσω πολέμου στο Ιράν: Αγοράστε τώρα, λένε οι ειδικοί
- Λίντσεϊ Γκράχαμ: Οι ΗΠΑ να «τελειώσουν τη δουλειά» αν το Ιράν δεν υποχωρήσει
- ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές – Τζαβέλλα: Η κυβέρνηση είναι βαρύτατα εκτεθειμένη, όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της συγκάλυψης
- Berkshire Hathaway: Ρεκόρ ρευστότητας στα 397 δισ. δολάρια – Στο 14ο τρίμηνο το σερί πωλήσεων μετοχών
- Νέο φαρμακείο αυτοκινήτου: Γύρω στα 31 ευρώ το κόστος για το υποχρεωτικό kit πρώτων βοηθειών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








