Εξασφαλισμένα 1.000 εισιτήρια για τον ημιτελικό, μπαίνουν πτήσεις τσάρτερ από Ελλάδα
Η Εθνική ομάδα μπάσκετ κατάφερε να πάρει την σπουδαία νίκη με 87-76 επί της Λιθουανίας και να πανηγυρίσει την ιστορική πρόκριση στην ημιτελική φάση του φετινού Ευρωμπάσκετ, έχοντας πλέον ακόμα πιο κοντά της τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης ενός μεταλλίου, για πρώτη φορά μετά από 16 ολόκληρα χρόνια!
Επόμενος και τελευταίος αντίπαλος στον δρόμο προς τον μεγάλο τελικό του EuroBasket 2025, η Τουρκία του Εργκίν Αταμάν, την οποία θα βρούμε απέναντί μας στο μεγάλο ματς της Παρασκευής (12/9).
Ο αγώνας της γαλανόλευκης αναμένεται να ξεκινήσει στις 21:00 ώρα Ελλάδας και θα είναι το δεύτερο ματς της ημέρας, με τον πρώτο ημιτελικό να διεξάγεται στις 17:00, όπως έγινε γνωστό από σχετική ενημέρωση. Θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ και τη NOVA.
Μάλιστα, η Εθνική μας αναμένεται να έχει στο πλευρό της για την τεράστιας σημασίας αυτή αναμέτρηση και τη βοήθεια των φίλων της, οι οποίοι θα δώσουν βροντερό «παρών» στις κερκίδες της «Xiaomi Arena» και θα βάψουν γαλανόλευκη τη Ρίγα!
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν ήδη εξασφαλιστεί 1.000 εισιτήρια για τον ημιτελικό της Παρασκευής, ενώ για να διευκολυνθεί η μετακίνηση των φιλάθλων, έχει προγραμματιστεί πτήση τσάρτερ από την Ελλάδα προς την πρωτεύουσα της Λετονίας.
Παράλληλα, εξετάζεται σοβαρά και το ενδεχόμενο αιτήματος προς την Aegean για προσθήκη επιπλέον πτήσεων, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους φιλάθλους να κάνουν το ταξίδι για να στηρίξουν την Εθνική.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επεκτείνεται το κατάστημα αφορολογήτων ειδών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
- Άδειες 10ετίας και νέο τοπίο στην περιφερειακή τηλεόραση
- Η Γερμανία 7 -1 το Κουρασάο στην πρώτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο
- Κατρακυλά η δημοτικότητα του Τραμπ στην αμερικανική ύπαιθρο λόγω ακρίβειας και πολέμου
- Εξιτήριο για τον Γιώργο Μυλωνάκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του
- Η Ουάσινγκτον μπλοκάρει τους Τόμαχοκ στη Γερμανία και αποσυνδέει την ασφάλειά της από την Ευρώπη
- Μαγνήτης βλεμμάτων στη Βάρκιζα το αξίας 325 εκατ. ευρώ Moonrise
- Πάνω από 20 δισ. ευρώ για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα την επόμενη εξαετία
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









