Την Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου οι άλλοι δύο αγώνες των προημιτελικών, Φινλανδία – Γεωργία (17:00) και Γερμανία - Σλοβενία (21:00)
Η Τουρκία έρχεται αντιμέτωπη σήμερα 09/09 με την Πολωνία (17:00) για μία θέση στην 4άδα του Ευρωμπάσκετ. Ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει με την Ελλάδα, αν αυτή περάσει το εμπόδιο της Λιθουανίας (21:00).
Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν παραμένει αήττητη στη διοργάνωση, καθώς έκλεισε τον όμιλο με ρεκόρ 5-0 και στη συνέχεια πήρε ζόρικη πρόκριση εις βάρος της Σουηδίας στη φάση των «16».
Η δυσκολία με την οποία ήρθε το εν λόγω ροζ φύλλο… προσγείωσε λίγο τους Τούρκους, οι οποίοι φιλοδοξούν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και να κλείσουν μία θέση στα ημιτελικά ενός Ευρωμπάσκετ μετά από 24 oλόκληρα χρόνια.
Από την άλλη πλευρά, η Πολωνία ολοκλήρωσε τον Δ’ Ομιλο με ρεκόρ 3-2, γνωρίζοντας ήττες από τη Γαλλία και το Βέλγιο, αν και η δεύτερη ήρθε σε παιχνίδι που ήταν βαθμολογικά αδιάφορο. Στη φάση των «16», διασταυρώθηκε με τη Βοσνία και τη νίκησε 80-72, φτάνοντας στα προημιτελικά για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση μετά το 2022.
Με πρωταγωνιστές τους Ματέους Πονίτκα και Τζόρνταν Λόιντ, οι Πολωνοί φιλοδοξούν να κάνουν μία ακόμη υπέρβαση και να βρεθούν ξανά στα ημιτελικά ενός Ευρωμπάσκετ, κάτι το οποίο κατάφεραν και πριν 3 χρόνια. Το έργο τους είναι δύσκολο, όμως αν κάτι… δίδαξε η πρώτη φάση των νοκ-άουτ, είναι πως όλα είναι πιθανά σε ένα do or die παιχνίδι.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Προημιτελικοί
9 Σεπτέμβρη
Τουρκία – Πολωνία 17:00
Λιθουανία – Ελλάδα 21:00
10 Σεπτέμβρη
Φινλανδία – Γεωργία 17:00
Γερμανία – Σλοβενία 21:00
Ημιτελικοί
12 Σεπτέμβρη
Λιθουανία/Ελλάδα – Τουρκία/Πολωνία
Γερμανία/Σλοβενία – Φινλανδία/Γεωργία
Τελικοί
14 Σεπτέμβρη
17:00 Μικρός Τελικός
21:00 Τελικός.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- CPI Α.Ε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ - Οικονομική έκθεση CPI A.E. (2026,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- ΝΑΚΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ - Οικονομική έκθεση ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. (2026,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- «Χωριάτικο»: Προφυλακίστηκε ο Άγγελος Γιαννακόπουλος
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Οι ισχυρές εταιρικές επιδόσεις έφεραν κέρδη – Στο επίκεντρο η ΕΚΤ
- Γκράβα: Ανοίγουν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου τα σχολεία – Κλειστή η παροχή φυσικού αερίου
- KAFEA TERRA: Αύξηση τζίρου 17,7% στα 139,4 εκατ. ευρώ το 2025, αλλά μείωση κερδών 16,6%
- Δικηγορικοί Σύλλογοι κατά κυβέρνησης για τα «κόκκινα» δάνεια: «Προκλητική ρύθμιση υπέρ τραπεζών και funds»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









