Ο πανευρωπαϊκός δείκτης σημείωσε σήμερα μικρά κέρδη 0,1%
Κέρδη σημείωσαν τα περισσότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Παρασκευή, που, όμως, δεν ήταν αρκετά για να τα γλιτώσουν από τις εβδομαδιαίες απώλειες.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 σημείωσε μικρά κέρδη 0,1% την Παρασκευή, ωστόσο από τις αρχές της εβδομάδας κατέγραψε απώλειες 1,5%, καθώς οι επενδυτές παρέμειναν επικεντρωμένοι στην ολοένα και κλίμακούμενη σύγκρουση ανάμεσα στο Ισραήλ και το Ιράν.
Σε αυτό το κλίμα, ο EuroStoxx 50 κέρδισε 0,75% στις 5.235 μονάδες. Στους επιμέρους δείκτες, ο βρετανικός FTSE 100 έχασε 0,20% στις 8.774 μονάδες. Ο γερμανικός DAX σημείωσε άνοδο 1,17% στις 23.326 μονάδες και ο γαλλικός CAC 40 ενισχύθηκε 0,48% στις 7.589 μονάδες.
Στην περιφέρεια, ο ιταλικός FTSE MIB έκλεισε με κέρδη 0,74% στις 39.231 μονάδες και ο ισπανικός IBEX 35 σημείωσε άνοδο 0,73% στις 13.845 μονάδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευτυχώς που υπάρχει ο Άδωνις και οι καβγάδες στο Χ αποκτούν ομηρικό κύρος
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Φωτιά σε δύσβατη περιοχή της Κω – Πηγαίνουν δυνάμεις από Ρόδο
- Ο Μπέζος «φόρεσε τη φανέλα» της Λίβερπουλ: Deal 7,1 δισ. δολαρίων αλλάζει τις ισορροπίες στο Άνφιλντ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Το πετρέλαιο έκοψε τη φόρα του ράλι – «Ανάσα» στη Φρανκφούρτη, πιέσεις σε Λονδίνο και Παρίσι
- Λουίτζι Μανγκιόνε: Δήλωσε ένοχος για τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare – «Τον πυροβόλησα και πέθανε»
- Ιταλία: Ανακτήθηκαν κλεμμένοι πίνακες των Ρενουάρ, Σεζάν και Ματίς αξίας πάνω από 9 εκατ. ευρώ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







