Με επίσημη εξώδικη διαμαρτυρία της προς όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς απάντησε σήμερα η Reggeborgh, στη φημολογία σχετικά με τη λήψη απόφασης περί ελέγχου της για υποτιθέμενη συντονισμένη δράση της με την Atlas, στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας.
_x000D_
Σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση εκπροσώπων της Reggeborgh, έως αυτή τη στιγμή δεν έχει λάβει καμία επίσημη ενημέρωση όσον αφορά σχετική απόφαση της Ε.Κ., ούτε πρόσκληση παρουσίασης των νομικών της επιχειρημάτων.
_x000D_
Σε ενημέρωσή της, η Reggeborgh επισημαίνει ότι για τα ζητήματα συντονισμένης δράσης έχει παράσχει σαφείς απαντήσεις προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και επιμένει ότι ουδεμία τέτοια συνεργασία υφίσταται.
_x000D_
Συμπληρώνει ότι με τη φημολογία αυτή υφίσταται βλάβη η ίδια αλλά και η ΕΛΛΑΚΤΩΡ, τη στιγμή που ο όμιλος ανακάμπτει μετά την επιτυχημένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την επάνοδό του σε κερδοφορία στο Γ’ τρίμηνο του 2021 και ότι πλήττονται οι συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού.
_x000D_
Ως εκ τούτου, η εταιρεία διαμαρτύρεται για διακριτική και εχθρική αντιμετώπισή της -ως κοινοτικού επενδυτή στη χώρα-, κατά παράβαση του ευρωπαϊκού και ελληνικού δικαίου, και επιφυλάσσεται να αξιοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για τη διαφύλαξη των εννόμων συμφερόντων της, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε οποιαδήποτε άλλη αρμόδια δικαιοδοσία.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Tesla: Τέλος εποχής για το Cybertruck;
- Βρετανία: Ο Μπέρναμ θέλει να αφήσει πίσω του το Brexit – Το νέο πολιτικό στοίχημα
- Αυστρία: Γιατί οι επενδυτές ζητούν τα χρήματά τους από τα funds ακινήτων
- Χρέη σε Εφορία και ΕΦΚΑ: Ποιοι κερδίζουν από το επιτόκιο 3% και τις 120 δόσεις
- Συναγερμός για τα αποθέματα ντίζελ στην Αυστραλία: Το αδύναμο σημείο της
- Η γιορτή στην Ινδία που ανοίγει το χρηματιστήριο σε ημέρα αργίας
- Συντάξεις στην Ευρώπη: Ποιοι βγαίνουν νωρίτερα και ποιοι αργότερα
- Wall Street: Να αγοράσουν ή να πουλήσουν οι επενδυτές μετά τη μεγάλη αναταραχή;
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








