Με επίσημη εξώδικη διαμαρτυρία της προς όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς απάντησε σήμερα η Reggeborgh, στη φημολογία σχετικά με τη λήψη απόφασης περί ελέγχου της για υποτιθέμενη συντονισμένη δράση της με την Atlas, στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας.
_x000D_
Σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση εκπροσώπων της Reggeborgh, έως αυτή τη στιγμή δεν έχει λάβει καμία επίσημη ενημέρωση όσον αφορά σχετική απόφαση της Ε.Κ., ούτε πρόσκληση παρουσίασης των νομικών της επιχειρημάτων.
_x000D_
Σε ενημέρωσή της, η Reggeborgh επισημαίνει ότι για τα ζητήματα συντονισμένης δράσης έχει παράσχει σαφείς απαντήσεις προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και επιμένει ότι ουδεμία τέτοια συνεργασία υφίσταται.
_x000D_
Συμπληρώνει ότι με τη φημολογία αυτή υφίσταται βλάβη η ίδια αλλά και η ΕΛΛΑΚΤΩΡ, τη στιγμή που ο όμιλος ανακάμπτει μετά την επιτυχημένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την επάνοδό του σε κερδοφορία στο Γ’ τρίμηνο του 2021 και ότι πλήττονται οι συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού.
_x000D_
Ως εκ τούτου, η εταιρεία διαμαρτύρεται για διακριτική και εχθρική αντιμετώπισή της -ως κοινοτικού επενδυτή στη χώρα-, κατά παράβαση του ευρωπαϊκού και ελληνικού δικαίου, και επιφυλάσσεται να αξιοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για τη διαφύλαξη των εννόμων συμφερόντων της, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε οποιαδήποτε άλλη αρμόδια δικαιοδοσία.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Βαριές απώλειες μετά τις απειλές Τραμπ κατά του Ιράν
- Διπλή υπερκάλυψη για το 5ετές ομόλογο της Seanergy – Άντλησε 100 εκατ. ευρώ
- Βουλή: Στην Ολομέλεια το ν/σ για κύρωση Παραχώρησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας
- Η Ρωσία απαγορεύει τις εξαγωγές ντίζελ μετά τα ουκρανικά πλήγματα σε διυλιστήρια
- Seanergy Maritime Holdings Corp. - Ανακοίνωση της τελικής απόδοσης και του Επιτοκίου των Ομολογιών
- Άργος: Στο ΚΑΤ ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί – Είναι εγκεφαλικά νεκρός
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και παρέδωσε την έδρα της η Κατερίνα Νοτοπούλου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








