Ο Κ. Μητσοτάκης σπέρνει νέο διχασμό και κατηγορεί τα συλλαλητήρια
«Ο απονομιμοποιημένος πρωθυπουργός, ενώ άλλα έλεγε πριν 10 ημέρες σε τηλεοπτική συνέντευξη, τώρα – με την ασφάλεια μιας γραπτής συνέντευξης – ψεύδεται και διαψεύδει τον εαυτό του, επιστρέφοντας στο αρχικό του αφήγημα» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος.
Ενώ πρόσθεσε:
«Ξαναμιλάει για θεωρίες συνωμοσίας και εργαλειοποίηση του δράματος. Του εγκλήματος των Τεμπών.
Ο υπεύθυνος της συγκάλυψης μιλάει για κομματική υστεροβουλία και προσωπική προβολή, επιτιθέμενος στην αντιπολίτευση, στον σύλλογο θυμάτων, στους γονείς και στους συγγενείς των θυμάτων, στη νεολαία και στην κοινωνία συνολικά.
Τώρα το μπάζωμα είναι «απεχθής όρος», όταν πριν 10 ημέρες έλεγε ότι «έγινε για καλό σκοπό».
Σπέρνει νέο διχασμό και κατηγορεί τα συλλαλητήρια για «άναρθρες κραυγές χωρίς προοπτική», όταν το καθολικό αίτημα είναι για Δικαιοσύνη, που αυτός δεν εγγυάται.
Και αυτό είναι το καλύτερο επιχείρημα για να είμαστε περισσότεροι και περισσότερες στα συλλαλητήρια της 28ης Φεβρουαρίου.
Δεν πρέπει να περιμένουμε άλλο. Εδώ και τώρα υποβολή πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης της ΝΔ και ενός επικίνδυνου πρωθυπουργού».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Προβλέψεις για αμόλυβδη βενζίνη πάνω από 2 ευρώ στην Αθήνα – Με κινητοποιήσεις απειλούν οι πρατηριούχοι κατά του “πλαφόν”
- Μητσοτάκης από Κέντρο Επιχειρήσεων Λάρισας: Η «Ασπίδα του Αχιλλέα» θα παρέχει απόλυτη αμυντική ασφάλεια
- Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για παραχώρηση απλής χρήσης τμήματος αιγιαλού ή παραλίας έως τις 30 Απριλίου
- Γιατί η προοπτική μιας παρατεταμένης κρίσης αυξάνει το δολάριο και τις αποδόσεις των ομολόγων
- Χαλάει από την επόμενη εβδομάδα ο καιρός – Πιθανές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα και την Πεντέλη
- Κλειστός ο Περιφερειακός Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών για το FlyOver
- Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ: «Κανένα έλεος» στον πόλεμο κατά του Ιράν
- Έκρηξη 42% στην τιμή του πετρελαίου μετά την πολεμική ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή – Οι προβλέψεις για τη συνέχεια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








