Ο Κ. Μητσοτάκης σπέρνει νέο διχασμό και κατηγορεί τα συλλαλητήρια
«Ο απονομιμοποιημένος πρωθυπουργός, ενώ άλλα έλεγε πριν 10 ημέρες σε τηλεοπτική συνέντευξη, τώρα – με την ασφάλεια μιας γραπτής συνέντευξης – ψεύδεται και διαψεύδει τον εαυτό του, επιστρέφοντας στο αρχικό του αφήγημα» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος.
Ενώ πρόσθεσε:
«Ξαναμιλάει για θεωρίες συνωμοσίας και εργαλειοποίηση του δράματος. Του εγκλήματος των Τεμπών.
Ο υπεύθυνος της συγκάλυψης μιλάει για κομματική υστεροβουλία και προσωπική προβολή, επιτιθέμενος στην αντιπολίτευση, στον σύλλογο θυμάτων, στους γονείς και στους συγγενείς των θυμάτων, στη νεολαία και στην κοινωνία συνολικά.
Τώρα το μπάζωμα είναι «απεχθής όρος», όταν πριν 10 ημέρες έλεγε ότι «έγινε για καλό σκοπό».
Σπέρνει νέο διχασμό και κατηγορεί τα συλλαλητήρια για «άναρθρες κραυγές χωρίς προοπτική», όταν το καθολικό αίτημα είναι για Δικαιοσύνη, που αυτός δεν εγγυάται.
Και αυτό είναι το καλύτερο επιχείρημα για να είμαστε περισσότεροι και περισσότερες στα συλλαλητήρια της 28ης Φεβρουαρίου.
Δεν πρέπει να περιμένουμε άλλο. Εδώ και τώρα υποβολή πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης της ΝΔ και ενός επικίνδυνου πρωθυπουργού».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Βίντεο με τη μεταγωγή των συλληφθέντων στα Βορίζια
- Aktor και ΔΕΠΑ Εμπορίας έκαναν εταιρεία για τη μεταφορά αμερικανικού LNG
- Theon: Νέα παραγγελία για Συστήματα Νυχτερινής Όρασης άνω των 100 εκατ. ευρώ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν σε χαμηλό δυο εβδομάδων
- Γερουλάνος για αναθεώρηση Εθνικού Ταμείου Ανάκαμψη: Και πάλι χωρίς διαφάνεια
- ΕΧΑΕ: Στο 8,12% η Praude Asset Management
- Κομισιόν – Ετήσια Έκθεση Διεύρυνσης ΕΕ: Μαυροβούνιο και Αλβανία με τις καλύτερες επιδόσεις
- NielsenIQ: Αύξηση τζίρου 7,6% στο οργανωμένο λιανεμπόριο τροφίμων το 9μηνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








