Επιχειρήσεις

Ferryscanner: Επεκτείνεται στις αγορές της Ιταλίας και της Κροατίας

Από την ίδρυση της το 2018 μέχρι σήμερα, η Ferryscanner προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε 25 χώρες

Την επέκτασή της στις αγορές της Ιταλίας και της Κροατίας ανακοίνωσε η διαδικτυακή πλατφόρμα κρατήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, Ferryscanner.

Από την ίδρυση της το 2018 μέχρι σήμερα, η Ferryscanner προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε 25 χώρες. Στο πλαίσιο της ανάπτυξής της, η Ιταλία και η Κροατία υπήρξαν σημαντικές αγορές-στόχοι για την εταιρεία. Αυτή τη στιγμή, η Ferryscanner συνεργάζεται με 114 ακτοπλοϊκές εταιρείες, εκ των οποίων οι 22 είναι ιταλικές και οι 11 δραστηριοποιούνται στην Κροατία, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών που συνδέουν τις δύο χώρες.

Οι χρήστες της Ferryscanner μπορούν πλέον να επιλέξουν και να κλείσουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά τους για περισσότερους από 40 ιταλικούς και 18 κροατικούς προορισμούς. Το 2024, στις νέες ιταλικές και κροατικές ακτοπλοϊκές εταιρείες που προστέθηκαν στη μηχανή αναζήτησης Ferryscanner περιλαμβάνονται οι Blu Navy, Trasmed, Seremar, Medmar στην Ιταλία και τις Adriatic Lines, Krilo Kapetan Luka, Krilo Shipping Company και TP Line στην Κροατία.

Με την περαιτέρω επέκτασή της στην Ιταλία και την Κροατία, η Ferryscanner στοχεύει να εξυπηρετήσει τόσο τους κατοίκους όσο και τους τουρίστες, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά ακτοπλοϊκών δρομολογίων και υπηρεσιών που συνδέουν τα μεγάλα λιμάνια των δύο χωρών.

«Με πολύ ενθουσιασμό φέρνουμε τις υπηρεσίες της Ferryscanner στις αγορές της Ιταλίας και της Κροατίας», δήλωσε ο Μιχάλης Παπυράκης, Εμπορικός Διευθυντής της Ferryscanner. «Η πλούσια ναυτική κουλτούρα αυτών των χωρών και η υψηλή ζήτηση για ακτοπλοϊκά ταξίδια είναι μια συναρπαστική πρόκληση για εμάς. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους ταξιδιώτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία κράτησης εισιτηρίων και ανυπομονούμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της τοπικής τουριστικής βιομηχανίας».

Οι χρήστες της Ferryscanner μπορούν να εξερευνήσουν δημοφιλείς προορισμούς όπως η Σαρδηνία, η Σικελία, το Αμάλφι και οι Αιολίδες Νήσους στην Ιταλία, ή οι Δαλματικές ακτές, το Hvar, το Split, το Rovinj και το Dubrovnik στην Κροατία, εύκολα και με οικονομικά προσιτές τιμές.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu