Η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους θα βελτιωθεί και η αύξηση του ΑΕΠ και η δημοσιονομική πειθαρχία θα συνεχιστεί, σύμφωνα με τον Διευθυντής του Οίκου Αξιολόγησης Fitch, Charles Seville.
Μιλώντας στο “19ο Ετήσιο Invest in Greece” Συνέδριο της Capital Link στη Νέα Υόρκη, ο Seville εξήγησε πως η θετική οπτική της αξιολόγησης αντανακλά την προσδοκία ότι η τρίτη αξιολόγηση του προγράμματος του ESM θα ολοκληρωθεί χωρίς να δημιουργήσει αστάθεια και ότι το Γιούρογκρουπ θα δώσει ουσιαστική ελάφρυνση του χρέους εντός του 2018.
Παράλληλα, ένας από τους βασικούς λόγους που ο διεθνής οίκος εμφανίζεται αισιόδοξος είναι η μείωση του πολιτικού ρίσκου και η σταθερότητα στο πολιτικό σκηνικό, καθώς η επόμενη κυβέρνηση θα συνεχίσει την πορεία υλοποίησης των συμφωνημένων μεταρρυθμίσεων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στην Ελλάδα το Samsung Pay βάζει νέα δεδομένα στον ανταγωνισμό των digital wallets
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Βαριές απώλειες μετά τις απειλές Τραμπ κατά του Ιράν
- Διπλή υπερκάλυψη για το 5ετές ομόλογο της Seanergy – Άντλησε 100 εκατ. ευρώ
- Βουλή: Στην Ολομέλεια το ν/σ για κύρωση Παραχώρησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας
- Η Ρωσία απαγορεύει τις εξαγωγές ντίζελ μετά τα ουκρανικά πλήγματα σε διυλιστήρια
- Seanergy Maritime Holdings Corp. - Ανακοίνωση της τελικής απόδοσης και του Επιτοκίου των Ομολογιών
- Άργος: Στο ΚΑΤ ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί – Είναι εγκεφαλικά νεκρός
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








