Τα κεφάλαια θα διατεθούν για ανάγκες κεφαλαίου κίνησης μονιμότερου χαρακτήρα — Η σύμβαση υπεγράφη στις 29 Σεπτεμβρίου
Στη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου συνολικής ονομαστικής αξίας 6 εκατ. ευρώ προχώρησε η Flexopack, με στόχο την κάλυψη αναγκών της σε κεφάλαιο κίνησης μονιμότερου χαρακτήρα.
Όπως γνωστοποίησε η εταιρεία με ανακοίνωσή της την 1η Οκτωβρίου 2026, η σύμβαση κάλυψης υπεγράφη στις 29 Σεπτεμβρίου 2026. Το δάνειο θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία αναλαμβάνει παράλληλα καθήκοντα πληρεξουσίου καταβολών και εκπροσώπου των ομολογιούχων.
Σύμφωνα με τη διοίκηση, το προϊόν του δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την εξυπηρέτηση των εταιρικών σκοπών της Flexopack, μέσω της χρηματοδότησης των συγκεκριμένων αναγκών κεφαλαίου κίνησης.
Η έκδοση πραγματοποιείται βάσει των διατάξεων των νόμων 4548/2018 και 3156/2003, όπως ισχύουν. Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζονται η διάρκεια του δανείου, το επιτόκιο ή οι όροι αποπληρωμής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΔΝΤ: Ομαλή η λειτουργία των αγορών ομολόγων παρά το άλμα των αποδόσεων
- GM: Πτώση 5,5% στις πωλήσεις στις ΗΠΑ το γ΄τρίμηνο, με ισχυρές πιέσεις στα ηλεκτρικά
- Πούτιν: Πολύ πιθανή η συνέχιση των διεθνών συγκρούσεων καθώς ο κόσμος αλλάζει
- Κομισιόν σε Αθήνα και Ρώμη που ζητούν πρόσθετο δημοσιονομικό χώρο για την ενέργεια: «Έχουμε ήδη δώσει ευελιξία»
- ΥΠΕΝ: Εγκρίθηκε η ΕΠΜ για τον Όλυμπο – Ενισχύεται το πλαίσιο προστασίας
- CrediaBank: Πρόωρη αποπληρωμή ομολογιακού δανείου 23,5 εκατ. ευρώ στις 19 Οκτωβρίου
- Flexopack: Προχωράει στη σύναψη ομολογιακού δανείου 6 εκατ. ευρώ
- ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.Ε. - Συμμετοχή στο “Mid Cap Event Paris 2026’’
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








