"Αυτό που έχω μάθει είναι ότι ο οδηγός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα"
Συγκλονίζει ο πατέρας της 18χρονης που έχασε το πόδι της στο τροχαίο στη Φυλή το πρωί της Κυριακής (16/2) όπου έχασε τη ζωή του ένας 15χρονος και τραυματίστηκαν και οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες στο μοιραίο αυτοκίνητο.
«Έκανε χειρουργείο, δεν το γνωρίζει ακόμα ότι το πόδι της ακρωτηριάστηκε. Θα το μάθει με τη βοήθεια του ψυχολόγου για να μπορέσουμε και εμείς να την βοηθήσουμε» ανέφερε ο πατέρας της 18χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο στη Φυλή.
«Αυτό που έχω μάθει είναι ότι ο οδηγός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Η κόρη μου καθόταν στο πίσω κάθισμα. Τη βοήθησε ένας άνθρωπος και του χρωστάω πάρα πολλά πράγματα. Μου έσωσε το παιδί μου, την κοριτσάρα μου» τόνισε.
«Λυπάμαι για το παιδάκι που χάθηκε, λυπάμαι και τους γονείς του γιατί βρίσκονται στην ίδια θέση με εμένα αλλά και σε χειρότερη». «Η υπόθεση είναι πλέον σε δικηγόρο» επισήμανε.
Πώς έγινε το τροχαίο
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 της Κυριακής όταν ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν 4 ακόμη άτομα, ο συνοδηγός, ένας 15χρονος και δύο κοπέλες, κινούμενο επί της οδού Ιάσμου, στο ρεύμα προς Φυλή, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του.
Το αμάξι ακολούθησε μια «τρελή» πορεία και με ιλιγγιώδη ταχύτητα χτύπησε αρχικά στο κράσπεδο στη συνέχεια σε μια ελιά και κατέληξε αναποδογυρισμένο σε ένα διπλανό χωράφι.
Το σημείο της τραγωδίας θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο από τη σφοδρή πρόσκρουση ενώ το ΙΧ μετετράπη σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.
Από αυτό ανασύρθηκε νεκρός ένας 15χρονος ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, καθόταν στο πίσω κάθισμα και βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ τραυματίστηκαν οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στη Σοφοκλέους, όπου άλλοτε χτυπούσε η καρδιά της αγοράς, η Allwyn γράφει το επόμενο κεφάλαιο της ελληνικής επιχειρηματικότητας
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Εταιρικές Ανακοινώσεις 3218/2026 (δεν είναι διαθέσιμη η Ελληνική μετάφραση)
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Αποτελέσματα Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΔΕΗ Α.Ε.
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
- ΑΔΜΗΕ: Στο 1 ευρώ ανά μετοχή η τιμή διάθεσης για την αύξηση κεφαλαίου του 1 δισ. ευρώ
- Allwyn AG: Την διανομή μερίσματος και την μεταφορά έδρας ενέκριναν οι ΓΣ
- Δένδιας από Αγαθονήσι: Στον εισαγγελέα ο φάκελος για το ουκρανικό drone – Μας οφείλονται σαφείς εξηγήσεις
- Ευρωπαϊκές αγορές: Η συνάντηση Τραμπ – Σι έφερε κέρδη
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








