Ο αγαπημένος ΣΕΦ έκανε το γύρο του κόσμου και σήμερα δένει στον Πανελλήνιο Ομιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης
Ενας άθλος ολοκληρώνεται! Ο σεφ και έμπειρος ιστιοπλόος Γιάννης Αποστολάκης, γιος του Ναύαρχου και πρώην υπουργού, Ευάγγελου Αποστολάκη, επιστρέφει σήμερα στο Μικρολίμανο του Πειραιά, έχοντας ολοκληρώσει τον περίπλου της Γης με το ιστιοφόρο του σε 855 ημέρες, ένα ταξίδι που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2022.
Μετά από 29 μήνες περιπέτειας και θαλασσινών εμπειριών, ο σεφ, που μας συστήθηκε στο παρθενικό Master Chef, χάνοντας την πρωτιά από τον Άκη Πετρετζίκη, θα δέσει το ιστιοφόρο του στον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) , όπου αναμένεται να τον υποδεχθούν συγγενείς και αρκετοί φίλοι.
Πριν τη συμμετοχή του στο Master Chef, ο Γιάννης Αποστολάκης σπούδαζε «Μηχανικός Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος» στα Χανιά, όμως τρία χρόνια μετά την εισαγωγή του εγκατέλειψε τη σχολή. Τα καλοκαίρια εργαζόταν ως skipper σε ιστιοπλοϊκά, όπου έκανε και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη μαγειρική.
Η σχέση του με τη θάλασσα είχε ξεκινήσει ήδη από τα 12 του χρόνια, όταν και άρχισε να εργάζεται στην επιχείρηση της μητέρας του στο Ρέθυμνο, ενώ έχει δηλώσει ότι όταν ήταν παιδί ήθελε να γίνει αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού όπως ο πατέρας του.
Όμως στα 16 του, συνειδητοποίησε ότι κλίση του ήταν στην πραγματικότητα η μαγειρική…
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Προσωρινή διακοπής λειτουργίας της ATOM DYNAMIC ΑΕ στη Μάνδρα
- Έβρος: Πάνω από έξι μέτρα η στάθμη του Έβρου στο Πύθιο και του Ερυθροποτάμου
- Κλείνει το ελληνόφωνο τμήμα της Deutsche Welle
- Φωτιά σε αποθήκη εταιρείας με αθλητικά είδη στα Σπάτα (VIDEO)
- Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητά απαντήσεις από την Ουάσιγκτον για την εμπορική τους συμφωνία
- Η γροθιά στον Γεωργιάδη που δεν «έπεσε»
- Αναβάλλεται η γαλλοϊταλική σύνοδος κορυφής μετά από αίτημα Μελόνι
- Απάντηση Δανίας προς Τραμπ: Δεν χρειαζόμαστε πλωτό νοσοκομείο στη Γροιλανδία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








