Σημειώνοντας αύξηση κατά 47%
Η κινεζική Geely ανακοίνωσε τα αποτελέσματα πωλήσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2025, σύμφωνα με τα οποία σημείωσε αύξηση του ετήσιου στόχου της από 2,71 εκατομμύρια σε 3 εκατομμύρια οχήματα, ενώ στο ίδιο διάστημα, καταγράφηκαν συνολικές πωλήσεις 1,4 εκατομμυρίων οχημάτων, σημειώνοντας αύξηση 47%.
Οι πωλήσεις οχημάτων νέας ενέργειας (NEV) ανήλθαν σε 725.000 μονάδες, καταγράφοντας αύξηση 126%. Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η άνοδος στις εξαγωγές, οι οποίες άγγιξαν τις 184.000 μονάδες. Τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα κατέγραψαν αύξηση 307%, με πωλήσεις σε 22 χώρες.
Η διεθνής παρουσία της Geely επεκτείνεται πλέον σε πέντε ηπείρους, με το λανσάρισμα 12 μοντέλων σε περισσότερες από 40 αγορές παγκοσμίως. Στο πρώτο εξάμηνο του 2025, η εταιρεία εισήλθε επιτυχώς σε έξι νέες αγορές, μεταξύ αυτών η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ινδονησία, το Βιετνάμ και η Ελλάδα, ενώ επέκτεινε περαιτέρω την παρουσία της σε «ώριμες» αγορές όπως η Πολωνία, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Βραζιλία και η Νότια Αφρική.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέος Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ ο Μιχάλης Μαυρόπουλος με θητεία στο Liknoss Group, την UPS και τη Hilton
- Η Meta εξετάζει απολύσεις έως και άνω του 20% εν μέσω μεγάλων επενδύσεων στην AI
- LG Electronics: Επενδύει στο design και επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της οικιακής τεχνολογίας
- CNL CAPITAL Ε.Κ.Ε.Σ. - Δ.Ο.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Οι Έλληνες περνούν τα σύνορα για βενζίνη: Διαφορά έως 50 λεπτά/λίτρο αφού το «πλαφόν» στην Ελλάδα ενθαρρύνει την «αθέμιτη κερδοφορία»
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΕΤΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΛΥΤΩΝ
- Η Κάλας φέρνει στην ΕΕ το ζήτημα για το ελεύθερο πέρασμα από το στενό του Ορμούζ
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








