Η ΓΕΚ Τέρνα ανακοίνωσε στοιχεία κίνησης για το α΄εξάμηνο του 2025 των αυτοκινητοδρόμων που έχει την παραχώρηση
Σύμφωνα με τα στοιχεία η κίνηση των οχημάτων στους αυτοκινητόδρομους της Νέας και της Κεντρικής Οδού κατά το Α’ Εξάμηνο του 2025 παρουσίασε αύξηση κατά 7,5% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρονιάς, με τον συνολικό αριθμό διελεύσεων να ανέρχεται σε 29,4 εκατ.
Όσον αφορά τον αυτοκινητόδρομο της Αττικής Οδού, o μέσος ημερήσιος αριθμός διελεύσεων (ADT) ανήλθε σε 283.908 παρουσιάζοντας ετήσια αύξηση +4,6% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2024, με τον συνολικό αριθμό διελεύσεων να διαμορφώνεται σε 51,4 εκατ.
Στην Αττική Οδό , κατά μέσο όρο, κάθε μέρα κατά τη διάρκεια του α΄εξαμήνου καταγράφηκαν 283,9 χιλιάδες διελεύσεις, αυξημένες 4,6% έναντι του αντίστοιχου περσινού διαστήματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Stellantis: Καταγράφει ζημιά 2,3 δισ. ευρώ το α΄ εξάμηνο
- Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στα Οινόφυτα Βοιωτίας
- Μασούτης: Επίσκεψη του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών στο MasVision στην Καλλιθέα
- Ερντογάν: Θετική στάση Γερμανίας και Βρετανίας για την πώληση Eurofighter στην Τουρκία
- Ιδού η τροπολογία για τραπεζικές χρεώσεις και προμήθειες ATM’s
- Απάντηση ΥΠΕΞ στην Άγκυρα για θαλάσσια πάρκα: Ανεδαφικές οι αναφορές σε κλειστές ή ημίκλειστες θάλασσες
- Πεσκόφ: Θα υπάρξει νέος γύρος ειρηνευτικών συνομιλιών με την Ουκρανία
- NFL: Ο Γιώργος Καρλαύτης υπέγραψε συμβόλαιο 93 εκατ. δολαρίων με τους Chiefs
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις