Νέα

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: +4% οι διελεύσεις στην Αττική Οδό το α΄εξάμηνο του 2025

Financialreport.gr

Η ΓΕΚ Τέρνα ανακοίνωσε στοιχεία κίνησης για το α΄εξάμηνο του 2025 των αυτοκινητοδρόμων που έχει την παραχώρηση

Σύμφωνα με τα στοιχεία  η κίνηση των οχημάτων στους αυτοκινητόδρομους της Νέας και της Κεντρικής Οδού κατά το Α’ Εξάμηνο του 2025 παρουσίασε αύξηση κατά 7,5% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρονιάς, με τον συνολικό αριθμό διελεύσεων να ανέρχεται σε 29,4 εκατ.
Όσον αφορά τον αυτοκινητόδρομο της Αττικής Οδού, o μέσος ημερήσιος αριθμός διελεύσεων (ADT) ανήλθε σε 283.908 παρουσιάζοντας ετήσια αύξηση +4,6% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2024, με τον συνολικό αριθμό διελεύσεων να διαμορφώνεται σε 51,4 εκατ.

Στην Αττική Οδό , κατά μέσο όρο, κάθε μέρα κατά τη διάρκεια του α΄εξαμήνου καταγράφηκαν 283,9 χιλιάδες διελεύσεις, αυξημένες 4,6% έναντι του αντίστοιχου περσινού διαστήματος.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu