Νέα

ΓΕΚ Τέρνα: Άντλησε 500 εκατ. ευρώ μέσω 7ετούς ομολόγου με απόδοση 4,84% και υπερκάλυψη 4,6 φορές

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Με συμμετοχή κορυφαίων διεθνών επενδυτικών οίκων και για πρώτη φορά χωρίς κατανομή στις ελληνικές τράπεζες

Ισχυρή ανταπόκριση από τη διεθνή επενδυτική κοινότητα συγκέντρωσε η έκδοση ευρωομολόγου 500 εκατ. ευρώ διάρκειας επτά ετών της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, αναφέρουν πληροφορίες από την αγορά, με τις συνολικές προσφορές των θεσμικώνεπενδυτών να φτάνουν τα 2,3 δισ. ευρώ και την υπερκάλυψη να διαμορφώνεται στις 4,6 φορές. Το κουπόνι του ομολόγου καθορίστηκε στο 4,75% και η απόδοση στο 4,84%.

Στην έκδοση συμμετείχαν θεσμικοί επενδυτές παγκόσμιου βεληνεκούς, μεταξύ των οποίων οι DWS Group, Loomis Sayles, Rothschild και Generali, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή απήχηση του ομίλου στις διεθνείς κεφαλαιαγορές.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι η κατανομή των ομολόγων προς τις ελληνικές τράπεζες ήταν μηδενική, εξέλιξη που, σύμφωνα με τα στοιχεία της έκδοσης, καταγράφεται για πρώτη φορά σε ευρωομόλογο εκδότη από την Ελλάδα.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Επιχειρήσεις

close menu