Ο πιθανός επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας αγνοεί το ένταλμα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Ο πιθανός επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς δήλωσε στον Μπενιαμίν Νετανιάχου ότι θα τον προσκαλέσει στη Γερμανία αγνοώντας το ένταλμα σύλληψης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) εις βάρος του Ισραηλινού πρωθυπουργού, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Νετανιάχου συνεχάρη τον Γερμανό συντηρητικό ηγέτη για την ξεκάθαρη εκλογική νίκη που εξασφάλισε η κεντροδεξιά ένωση Χριστιανοδημοκρατών και Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU), σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Ο Μερτς είπε στον Ισραηλινό πρωθυπουργό ότι θα τον προσκαλούσε στη Γερμανία «περιφρονώντας τη σκανδαλώδη απόφαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου να χαρακτηρίσει τον πρωθυπουργό εγκληματία πολέμου».
Ένας εκπρόσωπος του CDU επιβεβαίωσε ότι οι δυο άνδρες επικοινώνησαν τηλεφωνικά μετά τις χθεσινές εκλογές, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει το περιεχόμενο της συνομιλίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μπλόκο της ελβετικής κάτω βουλής στην εμπορική συμφωνία με τη Mercosur
- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκανάρει barcode και δείχνει τον δρόμο για φθηνότερα προϊόντα
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Υπερκάλυψη της αύξησης κεφαλαίου των 530 εκατ. ευρώ
- ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. - Ανακοίνωση απόδοσης επενδυτικής βαθμίδας από την Moody’s Ratings και την S&P Global Ratings (Ορθή Επανάληψη)
- YALCO - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
- Εκδόθηκε η άδεια για τις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, που κατασκευάζει η ΕΚΤΕΡ
- Ψηφιακές ενστάσεις μέσω myAADE για αγροτικές ενισχύσεις και βιολογικά
- Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








