Γι΄αυτό θα συναντηθούν Ουκρανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε την τρίτη 28 Οκτωβρίου ότι Ουκρανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι θα συναντηθούν στο τέλος της εβδομάδας για να συζητήσουν σχετικά με τις λεπτομέρειες ενός σχεδίου εκεχειρίας.
“Δεν πρόκειται για ένα σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου. Πρώτα απ΄ όλα απαιτείται μια εκεχειρία”, είπε ο Ζελένσκι στους δημοσιογράφους. “Αυτό το σχέδιο είναι για να ξεκινήσει η διπλωματία…Οι σύμβουλοί μας θα συναντηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, συμφωνήσαμε για την Παρασκευή ή το Σάββατο. Θα συζητήσουν τις λεπτομέρειες του σχεδίου αυτού”, πρόσθεσε.
Νωρίτερα ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε ότι το Κίεβο είναι έτοιμο για ειρηνευτικές συνομιλίες οπουδήποτε εκτός από τη Ρωσία και την Λευκορωσία, εάν αυτές οι συνομιλίες τερματίσουν τον πόλεμο, αλλά ότι οι δυνάμεις του «δεν θα κάνουν βήματα πίσω» στο πεδίο της μάχης για να παραχωρήσουν εδάφη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πιερρακάκης στο ECOFIN: «Χωρίς ευρωπαϊκή εποπτεία δεν υπάρχει Ένωση Κεφαλαιαγορών»
- Σεχμπάζ Σαρίφ (πρωθυπουργός Πακιστάν): «Ολοκληρώθηκε το τελικό κείμενο ειρηνευτικής συμφωνίας ΗΠΑ – Ιράν»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ισχυρά κέρδη σε υψηλά δύο εβδομάδων με το βλέμμα σε μια συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- ALTER EGO MEDIA Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Κωνσταντοπούλου: Κατέθεσε αίτημα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας να κληθούν Ντίλιαν και Δημητριάδης
- Ζωγράφος Προϊόντα Διαίτης ΑΕΒΕ: 130 χρόνια ιστορίας με νέα προϊόντα και σύγχρονη ταυτότητα
- Η Exxon Mobil εξετάζει εξαγορές στο LNG – Στο μικροσκόπιο και η Woodside
- Eurobank: Πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης έως 36,4 εκατ. μετοχών σε στελέχη και εργαζομένους
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








