Σε κινητοποίηση καλεί τα μέλη της η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας στο πλαίσιο των δράσεων κατά του νέου φορολογικού νόμου
Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2025, στις 9.00 π.μ., έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (Σοφοκλέους και Αιόλου, πρώην Κεντρικό Κατάστημα Εμπορικής Τράπεζας), ενόψει της εξ’ αναβολής συζήτησης στην Ολομέλεια του ΣτΕ των αιτήσεων ακυρώσεως του νέου φορολογικού νόμου 5073/2023.
Η Συντονιστική Επιτροπή Ελευθέρων Επαγγελματιών – Επιστημόνων – Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων, στην οποία συμμετέχει η ΓΣΕΒΕΕ, στο πλαίσιο των δράσεων κατά του νέου φορολογικού νόμου, καλεί τα μέλη της να δώσουν, για μια ακόμη φορά, δυναμικά το παρόν στην συγκέντρωση. Η συμμετοχή και η δυναμική παρουσία όλων των επαγγελματιοβιοτεχνών και εμπόρων αποτελεί μονόδρομο για να δοθεί ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση ώστε να πάρει πίσω των άδικο αυτό νόμο.
Η ΓΣΕΒΕΕ καλεί όλες τις Ομοσπονδίες της Αττικής, Τοπικές και Κλαδικές, να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, με την συμμετοχή όμορων Ομοσπονδιών της Αττικής, για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας και να απαιτήσουμε την απόσυρση του ν. 5073/2023!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΑΣΕΠ: Προσωρινά αποτελέσματα για 2.628 μόνιμες θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης
- Το ευρώ υποχωρεί οριακά στα 1,1606 δολάρια
- Πιερρακάκης: «Θα υπάρξει δημοσιονομικός χώρος για νέα μέτρα στήριξης»
- Ναυτιλιακοί μεσίτες: Έως 1.000 πλοία στα Στενά του Ορμούζ περιμένουν το «πράσινο φως» για διέλευση
- Ξεπέρασαν τις 6.700 οι βεβαιώσεις για το πρόγραμμα Ανακαίνιση Κατοικίας του ΕΣΠΑ
- Η Lidl Ελλάς κάνει τη φρεσκάδα… εγγύηση
- Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League
- ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ - Αποφάσεις της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 17ης Ιουνίου 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









