Τα διεθνή σύνορα είναι ενδεχόμενο να μην ανοίξουν πλήρως μέχρι τα μέσα ή το δεύτερο εξάμηνο του 2022, δήλωσε σήμερα, ο αυστραλός υπουργός Εμπορίου Νταν Τέχαν, κάτι που θα αποτελούσε πλήγμα για τις αεροπορικές εταιρίες, αλλά και για τον τουριστικό τομέα.
Απαντώντας σε ερώτηση στη διάρκεια συνέντευξής του στο Sky News και αναφορικά με το ενδεχόμενο ανοίγματος των συνόρων, ο Τέχαν, δήλωσε “η καλύτερη υπόθεση είναι να ανοίξουν στα μέσα ή στο δεύτερο εξάμηνο του επόμενου χρόνου, αλλά όπως έχουμε δει στη διάρκεια της πανδημίας, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν”.
Ο ίδιος είπε πως ελπίζει ότι περισσότερες “ταξιδιωτικές φούσκες” προστασίας από την εξάπλωση της COVID-19 μπορεί να ανοίξουν, σε αντιστοιχία με αυτή μεταξύ της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σαουδική Αραβία: Σχέδια επίθεσης στους Χούθι για να σπάσει ο κλοιός στην Ερυθρά Θάλασσα
- Η Hans Anders αναστέλλει τις πωλήσεις των γυαλιών Meta λόγω ανησυχιών για την ιδιωτικότητα
- Ισπανία: Πολιτικό πλήγμα για τον Σάντσεθ η απόρριψη των μέτρων για τη στέγαση – Σενάρια πρόωρων εκλογών
- G7: Συμφωνία για απελευθέρωση 100 εκατ. βαρελιών πετρελαίου με προτεραιότητα στο ντίζελ
- CrediaBank: Στις 23 Οκτωβρίου η έκτακτη ΓΣ για την απορρόφηση της Ευρώπη Holdings
- ΕΥΡΩΠΗ HOLDINGS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δημοσίευση εγγράφων της συγχώνευσης ενόψει της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 23ης Οκτωβρίου 2026
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας Ν. 3556/2007
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








