Η ευρωπαϊκή έλλειψη βιταμίνης Β επηρεάζει σημαντικά βιομηχανίες όπως η φαρμακευτική βιομηχανία και η παραγωγή τροφίμων.
Αναστέλλει προσωρινά από την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και για 2-3 εβδομάδες την παραγωγή ενεργειακών ποτών που περιέχουν Βιταμίνη Β η HELL ENERGY Hungary, λόγω της συνεχιζόμενη έλλειψης της συγκεκριμένης βιταμίνης στην Ευρώπη.
Η ευρωπαϊκή έλλειψη βιταμίνης Β επηρεάζει σημαντικά βιομηχανίες όπως η φαρμακευτική βιομηχανία και η παραγωγή τροφίμων.
Οι βιταμίνες αυτές, είναι απαραίτητες για πολλές λειτουργίες του οργανισμού και ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα είναι η Β12, η οποία υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης.
Ως απάντηση σε αυτή την κατάσταση, η HELL, όπως αναφέρει, αναγκάζεται να διακόψει προσωρινά την παραγωγή των ενεργειακών της ποτών.
«Λαμβάνουμε κάθε μέτρο για να ελαχιστοποιήσουμε τη διάρκεια αυτής της διακοπής και να μειώσουμε τον αντίκτυπό της στους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η διακοπή παραγωγής επηρεάζει μόνο τα ενεργειακά ποτά της HELL, ενώ το υπόλοιπο χαρτοφυλάκιό μας παραμένει πλήρως διαθέσιμο.
Καθώς η εν λόγω διακοπή επηρεάζει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών σε ολόκληρη την Ευρώπη, συνεργαζόμαστε ενεργά με τους προμηθευτές και τους διεθνείς εταίρους μας για την ταχύτερη δυνατή επίλυση του προβλήματος.
Εκτιμούμε την κατανόηση και την υποστήριξη των συνεργατών και των πελατών μας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το Κατάρ πήρε βαθμό από την Ελβετία στις καθυστερήσεις
- «Αφεντικό» από την αρχή του ματς, ο Ολυμπιακός πρωταθλητής 89 – 85 τον Παναθηναϊκό
- Ελβετία: Δημοψήφισμα – πόλωσης για περιορισμό της αύξησης του πληθυσμού της χώρας
- Αλβανία: Διαμαρτυρίες για την ανέγερση και άλλου πολυτελούς θερέτρου στις ακτές της Αδριατικής
- Δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής: Ισόβια κάθειρξη στον ιδιοκτήτη
- Λίβανος: Ισραηλινά πλήγματα μετά την προειδοποίηση εκκένωσης
- Δεξαμενόπλοιο επλήγη από βλήμα στα ανοιχτά του Ομάν
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πληρωμές 50,4 εκατ. ευρώ από 15 έως 19 Ιουνίου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








