Τα μεταπτυχιακά αφορούν το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιομηχανικά Συστήματα Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου»
Η HELLENiQ ENERGY, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιομηχανικά Συστήματα Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου», προσφέρει ετησίως 12 υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές με υψηλές επιδόσεις και ενισχύει τους ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς του Πανεπιστημίου, όπως αναφέρει με σχετική της ανακοίνωση.
Οι αιτήσεις για τον 6ο κύκλο του συγκεκριμένου Προγράμματος ξεκίνησαν ήδη και η διαδικασία υποβολής για τους ενδιαφερόμενους θα ολοκληρωθεί στις 15 Μαρτίου 2024. Το Πρόγραμμα Σπουδών σχεδιάστηκε από το Ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου που διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία στο επιστημονικό πεδίο της Ενέργειας, με τη συνεισφορά εξειδικευμένων στελεχών της HELLENiQ ENERGY από τη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Τεχνικής Υποστήριξης, R&D και Μετεξέλιξης Διυλιστηρίων. Στο διδακτικό αντικείμενο περιλαμβάνονται μαθήματα σχεδιασμού και βέλτιστης λειτουργίας διυλιστηρίων, θέματα οργάνωσης της εφοδιαστικής αλυσίδας, εφαρμογής σύγχρονων τεχνολογιών πληροφορικής, καθώς και πτυχές που αφορούν στα οικονομικά και επιχειρηματικά ζητήματα του κλάδου.
Η συνεργασία της HELLENiQ ENERGY με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, το οποίο έχει και την αποκλειστική αρμοδιότητα για την επιλογή των υποψηφίων, αποσκοπεί στην ενίσχυση του μεταπτυχιακού προγράμματος και στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας, με την προσέλκυση περισσότερων φοιτητών και εξειδικευμένων επιστημόνων, τόσο από εταιρείες του ενεργειακού τομέα, όσο και από Ακαδημαϊκά Ιδρύματα. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο συνολικό πλαίσιο στήριξης της Νέας Γενιάς και της Ακαδημαϊκής Κοινότητας της χώρας από την HELLENiQ ENERGY, καθώς και στην ενίσχυση της Έρευνας και της Καινοτομίας, προκειμένου να υποστηριχθεί με τον καλύτερο τρόπο η αμφίδρομη και κυκλική σχέση ανάμεσα στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην αγορά εργασίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σφοδρή επίθεση Μαρινάκη στη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο briefing: «Προσωποποίηση του φασισμού και μισογυνισμού»
- Λαγκάρντ: Οι αμυντικές δαπάνες μπορεί να αυξήσουν τον πληθωρισμό και η κλιματική κρίση τις τιμές των τροφίμων
- Απολογήθηκε με υπόμνημα ο Τριαντόπουλος: «Δεν έδωσα εγώ την εντολή» για το μπάζωμα στα Τέμπη
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Ενέκρινε τον αποκλειστικό έλεγχο της Εγνατίας Οδού από την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Έρευνα ΙΝΕ/ΓΣΕΕ για Τεχνητή Νοημοσύνη: Υψηλό ρίσκο αυτοματοποίησης για το 40% των θέσεων εργασίας
- Cosmote Telekom: Νέα σειρά 8 προγραμμάτων για επαγγελματίες κι επιχειρήσεις
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: 5η κατανομή αποζημιώσεων 26 εκατ. ευρώ λόγω ευλογιάς σε κτηνοτρόφους
- ΗΠΑ: Στο 2,7% υποχώρησε ο πληθωρισμός τον Νοέμβριο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








