Ήταν μέχρι πρότινος Account Director στην PENCO
Η Howden, μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενδυναμώνει την ομάδα της με την προσθήκη του Τάσου Κουτσουμπή στη θέση του Senior Account Executive, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του πυλώνα της εξυπηρέτησης και της συνολικής εμπειρίας των πελατών της που αποτελεί, άλλωστε, υψίστη προτεραιότητα του οργανισμού.
Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ο Τάσος Κουτσουμπής, που ήταν μέχρι πρότινος Account Director στην PENCO, διαθέτει πολυετή εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά, με εξειδίκευση στην εποπτεία και τον συντονισμό μεγάλων πελατών, γεγονός που τον καθιστά μια σημαντική προσθήκη στο ανθρώπινο δυναμικό της Howden Hellas. Έχει διατελέσει Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών στην EFG Eurobank, Broking & Administration Supervisor στη MARSH & McLENNAN και Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών στην EUROBROKERS. Είναι πτυχιούχος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει παρακολουθήσει προγράμματα επιμόρφωσης στο Risk Management.
Ο Βαγγέλης Μπακάλης, Τεχνικός Διευθυντής P&C και Marine της Howden Hellas, δήλωσε: «Η ένταξη του Τάσου Κουτσουμπή στην ομάδα μας ενισχύει την επιχειρησιακή μας ετοιμότητα και την ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας. Με τη μακρόχρονη εμπειρία του στη διαχείριση σύνθετων ασφαλιστικών έργων, ο Τάσος προσδίδει σημαντική προστιθέμενη αξία στη στρατηγική μας προσέγγιση και ενδυναμώνει περαιτέρω τον πελατοκεντρικό μας χαρακτήρα.»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Σε ιστορικό υψηλό ο Stoxx 600 μετά τη συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Ένας νεκρός από την πρώτη, μετά την εκεχειρία ΗΠΑ – Ιράν, ισραηλινή επιδρομή στον Λίβανο
- Reuters: Τραμπ και Γαλιμπάφ υπέγραψαν το μνημόνιο για τον τερματισμό του πολέμου
- ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ Ή ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Κατρίνης: Αναπάντητα τα ερωτήματα για τη συμφωνία Safran – Baykar
- ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ – Χορήγηση άδειας από το Διοικητικό Συμβούλιο για συναλλαγή με συνδεδεμένα μέρη (άρθρα 99 επ. Ν. 4548/2018)
- Austriacard: O N. Λύκος μεταβίβασε το ποσοστό του στην Dai Nippon Printing
- COCA-COLA HBC AG - Notification of transactions by Persons Discharging Managerial Responsibilities (“PDMRs”)
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








