Η ΔΗ.ΣΥ.Ε. αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις εκλογές του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας (Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.), με μεγάλη διαφορά με ποσοστό 41,1%.
Στις εκλογές οι εργαζόμενοι στην Εθνική Τράπεζα συμμετείχαν μαζικά με ποσοστό συμμετοχής που έφτασε το 75% επί του συνόλου των μελών του Συλλόγου.
Η μεγάλη νίκη της ΔΗ.ΣΥ.Ε. σηματοδοτεί μια νέα περίοδο ελπίδας, διεκδίκησης, υπευθυνότητας, αποτελεσματικότητας, ενότητας και προοπτικής για τους εργαζόμενους στην Εθνική Τράπεζα.
Αναλυτικά, τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα είχαν ως εξής:
Οι εργαζόμενοι στην Εθνική Τράπεζα ανέθεσαν για μία ακόμη φορά στην ΔΗ.ΣΥ.Ε. την ευθύνη του μεγαλύτερου σωματείου της χώρας, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την κατεύθυνση στην οποία θέλουν να στραφεί ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.
Το μήνυμα αυτό πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από όλους.
Η ΔΗ.ΣΥ.Ε. θα τιμήσει στο ακέραιο αυτή την εμπιστοσύνη των συναδέλφων για την αυτονομία και την αξιοπιστία του συνδικαλιστικού κινήματος στην Εθνική Τράπεζα και θα σταθεί, όπως έχει μάθει διαχρονικά να κάνει, δίπλα στους εργαζόμενους σε όλα τα ζητήματα που τους αφορούν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Times of Israel: Το Ισραήλ περιμένει τις επόμενες 24 με 48 ώρες την απόφαση των ΗΠΑ για το Ιράν
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες, τις μεγαλύτερες ο κλάδος ταξιδιών και αναψυχής
- Helleniq Energy: Από 9 Ιουλίου η καταβολή υπόλοιπου μικτού μερίσματος 0,55 ευρώ ανά μετοχή
- Reuters: Το Ιράν έχει απευθείας συνομιλίες με τις ΗΠΑ – Επιστρέφει σε διαπραγματεύσεις αν σταματήσει το Ισραήλ
- Quest: Από 27 Ιουνίου η καταβολή καθαρού μερίσματος 0,2850 ευρώ ανά μετοχή
- Alter Ego: Στις 23 Ιουνίου η διανομή του μερίσματος 0,10 ευρώ ανά μετοχή
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στις 10 Ιουλίου η ΓΣ για την πώληση της ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις στην Αktor
- Noval Property: Παραιτήθηκε από μέλος του ΔΣ η Ευγενία Μουρούσια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις