Η Εθνική Τράπεζα, η πρώτη τράπεζα που σχεδίασε και υλοποιεί το Πρόγραμμα Ανταμοιβής της Συνέπειας Πελατών Στεγαστικών Δανείων, προχώρησε στις 30/01/2021 στην απόδοση της επιβράβευσης 5% επί των καταβληθέντων τόκων σε 55.455 συνεπείς δανειολήπτες, για το χρονικό διάστημα 01.01.2020-31.12.2020. Τα σχετικά ποσά πιστώθηκαν στους συνδεδεμένους λογαριασμούς εξυπηρέτησης των στεγαστικών δανείων των πελατών.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η απόδοση των επιπλέον go4more πόντων για τις συναλλαγές των συγκεκριμένων δανειοληπτών στα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και τα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ για το ίδιο χρονικό διάστημα, καθώς και για την εμπρόθεσμη πληρωμή των δόσεων του δανείου τους (1 πόντος ανά €1 δόσης δανείου).
Η Εθνική Τράπεζα με τον τρόπο αυτό αποδεικνύει έμπρακτα ότι αναγνωρίζει την προσπάθεια των πελατών της να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις μέσα στη δύσκολη οικονομικά συγκυρία των τελευταίων ετών και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να εξακολουθήσει να δουλεύει συστηματικά ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.
_x000D_
Στο πλαίσιο του Προγράμματος, οι ενήμεροι δανειολήπτες Στεγαστικών Δανείων της Εθνικής Τράπεζας ανταμείβονται για το χρονικό διάστημα 01/01/2020 – 31/12/2020 με 3 τρόπους:
• Επιστροφή 5% επί των ετησίων τόκων του στεγαστικού δανείου τους.
• Επιβράβευση 2% σε go4more πόντους επί των ετήσιων συναλλαγών τους στα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και τα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ.
• Πόντοι go4more για την εμπρόθεσμη πληρωμή κάθε δόσης του στεγαστικού δανείου τους.
Προϋπόθεση για την επιβράβευση σε go4more πόντους αποτελεί ο πελάτης να είναι εγγεγραμμένος στο Πρόγραμμα πιστότητας go4more.
Στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής Πελατών, εντάσσονται οι πελάτες των οποίων η εκταμίευση του δανείου έγινε πριν από τουλάχιστον 5 χρόνια και είναι ενήμεροι για το χρονικό αυτό διάστημα.
Το Πρόγραμμα Ανταμοιβής της Συνέπειας Πελατών Στεγαστικών Δανείων -που είναι σε ισχύ από 1/9/2019- θα ισχύσει και για το τρέχον έτος και η αντίστοιχη επιβράβευση βάσει των εκάστοτε ισχύοντων όρων θα αποδοθεί τον Ιανουάριο 2022 και θα αφορά σε όλο το 12μηνο του 2021.
Οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται για τους όρους και τις προϋποθέσεις, από το δίκτυο καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας και την ιστοσελίδα www.nbg.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Βαριές απώλειες μετά τις απειλές Τραμπ κατά του Ιράν
- Διπλή υπερκάλυψη για το 5ετές ομόλογο της Seanergy – Άντλησε 100 εκατ. ευρώ
- Βουλή: Στην Ολομέλεια το ν/σ για κύρωση Παραχώρησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας
- Η Ρωσία απαγορεύει τις εξαγωγές ντίζελ μετά τα ουκρανικά πλήγματα σε διυλιστήρια
- Seanergy Maritime Holdings Corp. - Ανακοίνωση της τελικής απόδοσης και του Επιτοκίου των Ομολογιών
- Άργος: Στο ΚΑΤ ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί – Είναι εγκεφαλικά νεκρός
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και παρέδωσε την έδρα της η Κατερίνα Νοτοπούλου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








