Η ΝΔ έχει δηλώσει επισήμως πως δεν πρόκειται να δώσει κομματικά χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές που, εκτός απροόπτου, θα διεξαχθούν μαζί με τις εθνικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, τον Μάϊο του 2019.
Ωστόσο, ίδιος ο Κώστας Μπακογιάννης είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, αυτό των Αθηναίων.
Από την άλλη, ο Γιώργος Πατούλης, νυν δήμαρχος Αμαρουσίου, αν και αρχικά είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα διεκδικούσε το Δήμο Αθηναίων, σύμφωνα με πληροφορίες θα κινηθεί προς την ανάληψη της Περιφέρειας, μετά και τις τελευταίες αποτυχίες της Ρένας Δούρου να διαχειριστεί τις καταστροφές τόσο στο Μάτι, όσο και στη Μάνδρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΠΑΣΟΚ για άδειες ιδιωτικών πανεπιστημίων: Άλλα κατέθεσε το υπ. Παιδείας στο ΣτΕ, άλλα είπε στη Βουλή
- Μελέτη OpenAI: Η χρήση του ChatGPT αυξήθηκε στο 73% τον Ιούνιο
- Επιθεώρηση Εργασίας: Αύξηση 10% των ελέγχων στον τουριστικό τομέα
- ΙΟΒΕ: Ενισχύθηκαν οι επιχειρηματικές προσδοκίες στη βιομηχανία τον Αύγουστο
- Δένδιας: Το Πίρι Ρέις δεν απασχόλησε τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ
- ΤτΕ: Αυξήθηκαν κι άλλο 7,6% οι τιμές των διαμερισμάτων το β΄τρίμηνο
- Παράταση έως 11 Σεπτεμβρίου 2026 για την εξαγορά των καταπατημένων εκτάσεων
- Πρόεδρος Αρείου Πάγου: Επιχειρείται η χειραγώγηση και ο επηρεασμός έξωθεν της Δικαιοσύνης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις