Εχει διακριθεί σε content και influencer marketing awards
Καθήκοντα PR Director στο PR τμήμα της Socialab, αναλαμβάνει μετά την πορεία της ως Influencer Lead, η Μαρία Δρακοπούλου.
Έχει διακριθεί σε content και influencer marketing awards, ενώ διαθέτει εμπειρία σε διαφορετικούς κλάδους, με βασικό πυρήνα το fashion και στη συνέχεια τους τομείς του beauty, finance και pharmacy, διαμορφώνοντας μια ευέλικτη και πολυδιάστατη προσέγγιση στην επικοινωνία.
Στο πλαίσιο της δουλειάς της στη Socialab έχει συμβάλει στην οργάνωση και εξέλιξη του PR τμήματος, ενισχύοντας τη δημιουργική του κατεύθυνση και χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με την ομάδα και τους πελάτες, μέσα από συνεργασίες και επιτυχημένες καμπάνιες για brands όπως Hertz, Hisense, Papoutsanis, Servier, Elbsico, Thrakon και Mylos Restaurant, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της παρουσίας τους μέσα από στοχευμένες PR ενέργειες.
Στον νέο της ρόλο θα συνεχίσει να εστιάζει στη στρατηγική και δημιουργική ανάπτυξη του PR και του influencer marketing, με στόχο να φέρνει νέες, πρωτοποριακές ιδέες σε ένα πεδίο που αφορά πλέον όλα τα brands και αποτελεί βασικό κομμάτι του σύγχρονου τρόπου επικοινωνίας τους με το κοινό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αρανίτης (AKTOR): Η εικόνα της Κρήτης αλλάζει χάρη στα μεγάλα έργα υποδομών
- Alibaba: Βουτιά 84% στα EBITDA το α΄τρίμηνο, παρά την ανάπτυξη της AI και του cloud
- Δικαίωση ΕΚΠΟΙΖΩ για την επιβολή μηνιαίας χρέωσης 0,80 ευρώ από την Εθνική σε καταθετικούς λογαριασμούς
- Ντέρμπι σε “Καραϊσκάκης” και Τούμπα με φόντο το εισιτήριο στα προκριματικά του Champions League
- Ξενοδόχοι: Πρώτη αντίδραση στο νέο χωροταξικό με φόντο πτώση κρατήσεων και την ακριβότερη Αθήνα
- Eurostat: Μειώθηκε κατά 2,1% η βιομηχανική παραγωγή της ευρωζώνης τον Μάρτιο, στο +8,4% αντίθετα στην Ελλάδα
- Εκτός λειτουργίας προσωρινά ο Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης του e-ΕΦΚΑ
- Ευρωζώνη: Αναιμική αύξηση τόσο του ΑΕΠ (+0,8%), όσο και της απασχόλησης (+0,5%) το α΄τρίμηνο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








