Απόψε η βράβευσή της από το 64ο ΦΚΘ
Στoν αστερισμό της Μόνικα Μπελούτσι κινείται από χθες η Θεσσαλονίκη. Η διάσημη ηθοποιός συγκέντρωσε πάνω της όλα τα φώτα κατά την παρουσία της στο “Ολύμπιον” για τη sold out προβολή της ταινίας “Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις” των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα, στην οποία πρωταγωνιστεί.
Οι θαυμαστές της κατέκλυσαν τον χώρο έξω από το γνωστό κινηματοθέατρο της πόλης και η ίδια χαμογελαστή και ανταποκρινόμενη στην αποθέωση, που γνώρισε ενώ διέσχιζε το κόκκινο χαλί, υπέγραψε αυτόγραφα και χαιρέτησε τον κόσμο προτού εισέλθει στην αίθουσα.
“Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά, βαθιά, βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ”, ήταν η σύντομη ατάκα της όταν ανέβηκε στη σκηνή.
Απόψε η βράβευσή της από το 64ο ΦΚΘ
Σήμερα στις 12:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου ενώ το βράδυ στις 20:00 στο “Ολύμπιον” θα προβληθεί η ταινία «Μαλένα» του Tζουζέπε Τορνατόρε, με την οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή.
Εκεί, η Ιταλίδα σταρ θα τιμηθεί από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» για τη συνολική προσφορά της στο σινεμά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τον Κέβιν Γουόρς επιλέγει ο Τραμπ για την ηγεσία της Fed
- Νέα απεργία των ταξί την Τρίτη 3 και την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου
- Eurostat: Ενδεχόμενες υποχρεώσεις και μη εξυπηρετούμενα δάνεια το 2024 των χωρών της ΕΕ
- Κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός στα νοκ άουτ του Champions League
- Eurostat: Με αύξηση 1,5% του ΑΕΠ θα κλείσει το 2025 στην ευρωζώνη – Στο +0,3% το δ΄τρίμηνο
- Ο Λεκορνί πέρασε όλο τον προϋπολογισμό του 2026 στη Γαλλία χωρίς ψηφοφορία
- Κατώτατοι μισθοί 2026 στην ΕΕ: Μόνο 6 χώρες πάνω από 1.500 ευρώ – Στα 2.704 ευρώ το Λουξεμβούργο
- Πάνω από 1.000 ευκαιρίες απασχόλησης στην 51η “Ημέρα Καριέρας” της ΔΥΠΑ στο Βόλο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








