Αλλά μόνο σε δύο κατηγορίες προϊόντων γιατί αυτές επιλέγει να προωθήσει
Σε μείωση τιμών (από 9/10/2023) σε όλες τις συσκευασμένες γαλοπούλες ΝΙΚΑΣ και στη σειρά έτοιμων γευμάτων ΝΙΚΑΣ «Ελληνική Κουζίνα», προχωρά η γνωστή αλλαντοβιομηχανία, σε μια προσπάθεια να σταθεί δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζουν σήμερα.
Η εταιρία NIKAΣ, που έχει περάσει στα χέρια του επιχειρηματία Σπύρου Θεοδωρόπουλου, αναφέρει ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, η εταιρεία μειώνει τις τιμές της, έχοντας την πεποίθηση ότι η επιτυχία της είναι ταυτόσημη με την ευρύτερη κοινωνική ευμάρεια.
Η εταιρεία βέβαια δεν μειώνει τις τιμές σε όλα τα προϊόντα της αλλά μόνο σε δύο κατηγορίες, τις οποίες προφανώς η διοίκηση επιλέγει να προωθήσει και για να κερδίσει μερίδιο αγοράς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Safe Bulkers, Inc. - CONTEMPLATED PRIVATE PLACEMENT OF COMMON STOCK
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ Ή ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Βρετανία: Χάος στα αεροδρόμια από τεχνικό πρόβλημα – Εκατοντάδες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων
- Ευρωπαϊκές αγορές: Το πετρέλαιο έφερε ξανά τον πληθωρισμό στο προσκήνιο – Βουτιά για Novartis
- ΔΕΣΦΑ: Στη Σωληνουργεία Κορίνθου της Cenergy οι σωλήνες για το έργο Καρπερή – Κομοτηνή
- Νέα κίνηση Τραμπ για την Ουκρανία: Τηλεφωνική επικοινωνία με Πούτιν
- Φωτιά στο Κανδήλι Μεγάρων – Επιχειρούν οκτώ εναέρια μέσα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








