Στην αγορά 1.000.000 μετοχών της Lamda Development προχώρησε πριν από λίγο ο βασικός μέτοχος της εταιρείας, CONSOLIDATED LAMDA HOLDINGS, συμφερόντων του Σπύρου Λάτση και της αδελφής του, Μαργαρίτας Λάτση.
_x000D_
Η αγορά του 1 εκατ. μετοχών έγινε στην τιμή των 7,3 ευρώ ανά μετοχή, με τη συνολική αξία της συναλλαγής να φτάνει τα 7,3 εκατ. ευρώ.
_x000D_
Η ενίσχυση του ποσοστού του βασικού μετόχου, που καταδεικνύει την εμπιστοσύνη του στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού, έγινε λίγα 24ωρα μετά την αποεπένδυση του ιταλικού fund Helikon Investments το οποίο την Παρασκευή πούλησε στην αγορά 4 εκατ. μετοχές της Lamda Development.
_x000D_
Πριν από την αγοροπωλησία, η οικογένεια Λάτση, μέσω του CONSOLIDATED LAMDA HOLDINGS, κατείχε το 43,19% του μετοχικού κεφαλαίου της Lamda Development.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Toυρκικά κεφάλαια σε lux επένδυση στη Χαλκιδική για golden visa τριών γενεών
- Στο “κόκκινο” το Αιγαίο και η Κρήτη λόγω ακραίου κινδύνου για φωτιές την Τετάρτη
- Κολοσσιαίο deal 53 δισ. δολαρίων στα σκαριά για την εξαγορά της PayPal
- Ράλι ανακούφισης στις ασιατικές αγορές μετά τα στοιχεία για τον αμερικανικό πληθωρισμό
- Εκτόξευση των τιμών του πετρελαίου λόγω της νέας έντασης στον Κόλπο
- Οι ΗΠΑ επιβάλλουν ξανά ναυτικό αποκλεισμό στο Ιράν και πυροδοτούν νέο κύκλο έντασης στη Μέση Ανατολή
- Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο με φόντο τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ
- ΕlvalHalcor: Πατά γκάζι για νέες ευρωπαϊκές κορυφές επενδύοντας €850 εκατ. στην επόμενη ημέρα του αλουμινίου και χαλκού
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








