Νέα

Η πρώην γενική γραμματέας Τουρισμού επί ΣΥΡΙΖΑ, μετακλητή στο γραφείο Χάρη Θεοχάρη

Με απόφαση Τσίπρα έγινε γενική γραμματέας στο υπουργείο Τουρισμού από το οποίο στη συνέχεια πέρασε ο Θεοχάρης, ο οποίος ήταν ΠΑΣΟΚ, έγινε ΠΟΤΑΜΙ και μετά ΝΔ

Στην Ελλάδα έχουμε κοντή μνήμη και μας διαφεύουν πολλά πράγματα, από αυτά που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Κι έρχονται τώρα κάποια στελέχη της Κυβέρνησης όπως ο Χάρης Θεοχάρης ως αρμόδιος υφυπουργός Οικονομικών επί φορολογικών θεμάτων για να πείσει τον κόσμο με έωλα επιχειρήματα για το χαράτσι στους ελεύθερους επαγγελματίες. Κι όμως, ο Χάρης Θεοχάρης ήταν αυτός, όπως αρκετοί θυμούνται που όταν είχε αναλάβει τη θέση του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων ενώ δεν είχε ιδέα από φορολογικά. Και μάθαινε στις πλάτες και στην τσέπη των φορολογουμένων.

Στη συνέχεια η διαδρομή του Χάρη Θεοχάρη είναι γνωστή. Από ΠΑΣΟΚ έγινε Ποτάμι και από εκεί πέρα με τις φίλες του τις λομπίστριες που συναντούσε πίσω από το Μέγαρο Μαξίμου έκανε μεταγραφή στη Νέα Δημοκρατία και έγινε υπουργός Τουρισμού το 2019 την εποχή της πανδημίας. Αλλά ο Πρωθυπουργός δεν ανανέωσε τότε την θητεία του στο υπουργείο και τον αντικατέστησε με τον  Κικίλια. Αυτά για όσους ξεχνάνε.

Ορισμένοι θυμήθηκαν και άλλα.  Φαίνεται πως όσο ο Χάρης Θεοχάρης προσπαθεί να πείσει για το προβληματικό νομοσχέδιο, τόσο περισσότερα θυμούνται κάποιοι, όπως το γεγονός ότι διόρισε  τον περασμένο Σεπτέμβριο ως μετακλητή υπάλληλο  στο γραφείο του την πρώην γενική γραμματέας τουρισμού επί ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για την δικηγόρο Γεωργία Καραστάθη, η οποία προέρχεται από το περιβάλλον Τσίπρα και Καλογήρου. Η Γεωργία Καραστάθη είχε διοριστεί με απόφαση Αλέξη Τσίπρα το 2019 γενική γραμματέας Τουρισμού.

Μπορεί να την ρωτήσει πόσα δήλωνε ως ελεύθερος επαγγελματίας.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu