Παρουσίασε επιδείνωση και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου βρίσκεται διασωληνωμένος
«Η κατάσταση της υγείας του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ Αναστάσιου παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου και βρίσκεται διασωληνωμένος» αναφέρει το έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.
O Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος, νοσηλεύεται για δέκατη ημέρα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη και παρακολουθείται στενά από την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, κας Αναστασίας Κοτανίδου.
Υπενθυμίζεται πως η αεροδιακομιδή του έγινε από τα Τίρανα στην Αθήνα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Ελευσίνας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, για να μεταφερθεί, από εκεί με μονάδα του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Αυτό κρίθηκε απαραίτητο έπειτα από επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του όσο νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της αλβανικής πρωτεύουσας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ουάνγκ Γι (Κινέζος ΥΠΕΞ): Κίνα και Καναδάς θα πρέπει να ενισχύσουν τη συνεργασία τους
- ΑΑΔΕ: Σφραγίστηκαν για δυο χρόνια τρία πρατήρια βενζίνης στην Αττική με «πειραγμένες» αντλίες
- Ζαχαράκη προς πρυτάνεις: «Καθαροί κανόνες, καθαρές ευθύνες»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες εν αναμονή της επιστολής Τραμπ στην ΕΕ για τους δασμούς
- ΟΗΕ: Δεν θα ανανεωθεί η συμφωνία για τις ρωσικές εξαγωγές τροφίμων και λιπασμάτων
- Επίδομα 100 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα επιμόρφωσης
- Τζένσεν Χουάνγκ: Ρευστοποίησε μετοχές της Νvidia αξίας 36,4 εκατ. δολαρίων
- Μητέρα της Μουρτζούκου: «Πίστευα ότι κάτι έχει κάνει στην αδερφή της»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις