Τα ενοποιημένα Κέρδη μετά φόρων της χρήσης 2022 παραμένουν αμετάβλητα μετά την αναταξινόμηση και δεν υπάρχει άλλη επίδραση στα κονδύλια των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων
H IDEAL Holdings προβαίνει στην ακόλουθη δημοσιοποίηση, στο πλαίσιο της εξέτασης από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ετήσιων ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας για τη χρήση 2022, εν όψει και της επικείμενης έγκρισης του Ενημερωτικού Δελτίου, αναφορικά με αναταξινόμηση του κονδυλίου “Κέρδη από Πώληση Επένδυσης” στην Ενοποιημένη Κατάσταση Αποτελεσμάτων.
Αναλυτικότερα σημειώνουμε ότι η πώληση του συνόλου των μετοχών της κατά 100% θυγατρικής της εταιρείας ESM EFFERVESCENT SODAS MANAGEMENT LTD στην CC BEVERAGES HOLDINGS II B.V. έναντι τιμήματος € 45,9 εκ. σε μετρητά, που ολοκληρώθηκε στις 21.10.2022, η οποία συνεισέφερε στα ενοποιημένα οικονομικά αποτελέσματα, κέρδη ποσού € 28,9 εκ. και τα οποία παρουσιάστηκαν σε διακριτή γραμμή στην Κατάσταση Συνολικών Εσόδων, συναθροιζόμενα στα Κέρδη μετά φόρων από συνεχιζόμενες δραστηριότητες αντί της συμπερίληψης του ανωτέρω ποσού στα Κέρδη μετά φόρων από διακοπείσες δραστηριότητες σύμφωνα με τις διατάξεις του ΔΠΧΑ 5.
Τα ενοποιημένα Κέρδη μετά φόρων της χρήσης 2022 παραμένουν αμετάβλητα μετά την αναταξινόμηση (εσωτερική – εντός της κατάστασης συνολικών εσόδων) του κονδυλίου και δεν υπάρχει άλλη επίδραση στα κονδύλια των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων.
Ακολούθως απεικονίζεται η ανωτέρω περιγραφείσα αναταξινόμηση στην ενοποιημένη Κατάσταση Συνολικών Εσόδων:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- «Habemus papam»: Νέος Ποντίφικας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ – Θα είναι ο Πάπας Λέων ο 14ος
- Αυτοψία Δήμα στον ΒΟΑΚ: «Τα πρώτα τμήματα κατασκευάζονται ήδη»
- Συμφωνία ΗΠΑ – Βρετανίας για το εμπόριο – Οι βασικοί όροι – Τραμπ: «Είναι εξαιρετική και οριστική»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη ο Stoxx 600, απώλειες ο FTSE 100 λόγω deal Βρετανίας – ΗΠΑ
- Υλοποιήθηκε η ψηφιοποίηση της βιβλιοθήκης της Βουλής από την Cosmote Telekom – Η παρουσίαση
- Reuters: ΗΠΑ και Ρωσία εξετάζουν την αποκατάσταση των ροών ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ευρώπη
- ElvalHalcor: Έβδομη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού
- ΕΕ: Σε ποιους κλάδους τίθενται υποχρεωτικοί έλεγχοι στις ξένες επενδύσεις
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις