Γιατί ελήφθη αυτή η απόφαση
Από την Αθήνα θα παρέχει, πλέον, τις υπηρεσίες της, η εταιρεία ερευνών από τη Θεσσαλονίκη, Ierax Analytix, καθώς από σήμερα ξεκινούν τη λειτουργία της τα νέα της γραφεία στην περιοχή του Πειραιά.
Πρόκειται για πάροχο εξειδικευμένων παροχών και μελετών σε όλο το φάσμα της αγοράς, μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2019 και έκτοτε ακολουθεί ανοδική πορεία.
Την αλλαγή έδρας ανακοίνωσε ο ιδρυτής της Χάρης Λαλάτσης στα Social media, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το 2025 θα βρει την ierax analytix να μεταφέρει έδρα και λειτουργίες στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Πειραιά. Δεν είχα στο πλάνο να αφήσω τη Θεσσαλονίκη, όμως όταν σου λένε τα “μεγάλα παιδιά” να πας να παίξεις μαζί τους, δε χάνεις την ευκαιρία».
Η εταιρεία είναι τα τελευταία χρόνια σημαντικός συνεργάτης μεγάλων εταιρειών στο χώρο της λιανικής διεξάγοντας συγκεκριμένες έρευνες αγοράς, οι οποίες λειτουργούν ως οδηγός για νέα λανσαρίσματα, αλλαγή στρατηγικής κλπ. Κάποιες από αυτές είναι η Lidl, ο Μασούτης, τα Everest και άλλες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πιερρακάκης στα 20χρονα του Bruegel: «Χρειαζόμαστε μια ενιαία αγορά όχι 27 εκδοχές της»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα μετά τα αμετάβλητα επιτόκια της ΕΚΤ
- Εργαζόμενοι ΕΛΤΑ για κλείσιμο καταστημάτων: Εφαρμόζεται «σχέδιο Αρμαγεδδώνας»
- Placement για το 3,7% των μετοχών της HelleniQ Energy
- CrediaBank: Παραιτήθηκε από το ΔΣ η Δέσποινα Δοξάκη
- Τέμπη: Ξανά διακοπή στη δίκη με τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας
- CPI: Υποχώρηση εσόδων και ζημιογόνο αποτέλεσμα – Σε εξέλιξη εταιρικός μετασχηματισμός
- Lamda Development: Δημόσια προσφορά για ομολογιακό δάνειο μέχρι 500 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
 
 







