Το συνέδριο αποτελεί δράση του Smart Attica EDIH
Tο συνέδριο «Innovation Greece 6.0: Η Καινοτομία στην Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν» διοργανώνει 29-30/1 και ώρα 10:30, στο Συνεδριακό Κέντρο του EKEΦΕ Δημόκριτος, Νεαπόλεως 27 και Πατριάρχου Γρηγορίου Ε, Αγ. Παρασκευή η Εθνική Τράπεζα.
Το συνέδριο χαρτογραφεί την καινοτομία στην Ελλάδα, απαντώντας σε βασικά ερωτήματα: Τι σημαίνει καινοτομία στην Ελλάδα σήμερα; Ποιους αφορά; Ποιους κλάδους της οικονομίας αγγίζει; Ποιοι φορείς στηρίζουν την προσπάθεια ομάδων και επιχειρήσεων να καινοτομήσουν; Ποια χρηματοδοτικά εργαλεία υπάρχουν; Πώς επιδρά η Τεχνητή Νοημοσύνη στην ανάπτυξη της καινοτομίας;
Τα workshops της πρώτης ημέρας αναφέρονται στην επιλογή των συνεργατών στη δημιουργία μιας startup, Το προσαρμοσμένο BMC για την στρατηγική & τη λειτουργία Κοινωνικών Επιχειρήσεων, Η Διαδρομή από την ιδέα στην Αγορά, θέματα αναζήτησης κεφαλαίων και θέματα καινοτομίας στον τουρισμό. Τα workshops της δεύτερης ημέρας αναφέρονται σε Εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης και design thinking στον Δημόσιο Τομέα και την Κοινωνία, σε θέματα κατοχύρωσης πνευματικής ιδιοκτησίας, για το ΑΙ, Η Καινοτομία στη Βιομηχανία: Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Εργαλεία & Στρατηγικές Ανάπτυξης για Νεοφυείς και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.
Το συνέδριο αποτελεί δράση του Smart Attica EDIH. Συνδιοργανώνεται από το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, το EKEΦΕ Δημόκριτος, το Κέντρο Αρχιμήδης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, την ΕΑΤΕ, το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, την Bayer Ηellas, το Μetavallon και το Uni.fund. Το συνέδριο διεξάγεται με την υποστήριξη του NBG Pay. Το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων, Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, Πάντειο Πανεπιστήμιο είναι συνεργάτης Επικοινωνίας του Συνεδρίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στα 4,8 εκατομμύρια αυξήθηκαν οι οφειλέτες του δημοσίου +30% το Μάρτιο από 3,681 εκατ. το Φεβρουάριο
- Το ευρώ υποχωρεί 0,23%, στα 1,1644 δολάρια
- Κριτική στο Σπύρο Θεοδωρόπουλο για το πλαφόν: Διχασμένος ΣΕΒ, δεν προστατεύει ισότιμα τις επιχειρήσεις
- Καρυστιανού – Τέμπη: Στον Άρειο Πάγο για αναβάθμιση της κατηγορίας σε βάρος του Κώστα Καραμανλή
- Μία εκτέλεση κάθε 27 ημέρες: Το Τέξας συμπλήρωσε 600 θανατικές ποινές από το 1982
- Eurobank Equities: Αυξάνει την τιμή – στόχο στα 23 ευρώ για τη μετοχή της ΔΕΗ
- QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- Τέλος χρόνου για το Youth Pass και τα 150 ευρώ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








