Αναφορές για πολλά θύματα
Ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη χθες σε κοινότητα όπου οι άνθρωποι ζουν σε τροχόσπιτα στο Κλιργουότερ της Φλόριντα, στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν «πολλά θύματα», σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 19:00 χθες το απόγευμα τοπική ώρα (02:00 σήμερα τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας) λίγη ώρα αφού ένα κοντινό αεροδρόμιο έλαβε μήνυμα κινδύνου από ένα αεροσκάφος το οποίο αντιμετώπιζε πρόβλημα.
«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχουν πολλά θύματα, τόσο στο αεροπλάνο όσο και μέσα στα τροχόσπιτα», δήλωσε ο Σκοτ Έλερς επικεφαλής της τοπικής υπηρεσίας πυροσβεστικής στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, χωρίς να διευκρινίσει τον αριθμό των θυμάτων.
Οι πυροσβέστες έσπευσαν στην κοινότητα Μπέισαϊντ Γουότερς όπου οι κάτοικοι ζουν σε τροχόσπιτα και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά που προκλήθηκε από την πτώση του αεροσκάφους.
Τουλάχιστον τρία τροχόσπιτα τυλίχθηκαν στις φλόγες και ένα τέταρτο χτυπήθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους, σύμφωνα με τον ίδιο. Οι κάτοικοι των άλλων τροχόσπιτων τα εγκατέλειψαν σώοι.
Όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα την ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας των ΗΠΑ, το μικρό αεροσκάφος ήταν ένα μονοκινητήριο τύπου Beechcraft Bonanza V35. Ο πιλότος ανέφερε βλάβη στον κινητήρα λίγο πριν από τη συντριβή. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πόσοι άνθρωποι επέβαιναν στο αεροσκάφος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Wall Street: Θετικό ξεκίνημα μετά το τριήμερο της 4ης Ιουλίου
- ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «φρένο» στη χρέωση 0,80 ευρώ της Alpha Bank καταθετικούς λογαριασμούς
- Ισραήλ: Νέος διαγωνισμός για έρευνες κοιτασμάτων φυσικού αερίου στη Μεσόγειο
- Ελληνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο: Ανάπτυξη με εγκλωβισμένο χαμηλά το βιοτικό επίπεδο
- SPACE HELLAS Α.Ε. - Εταιρικές Ανακοινώσεις 5061/2026 (δεν είναι διαθέσιμη η Ελληνική μετάφραση)
- ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Υμηττός: Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης τον καθάρισε μόνος του μετά την αδράνεια των αρμόδιων φορέων
- Η ΜΑΚΒΕΛ επεκτείνει τη σειρά ζυμαρικών Χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη με τρεις νέους κωδικούς
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








