Στην Ελλάδα βρίσκεται ο προπονητής της Χάποελ
Τυχερός στάθηκε την Παρασκευή (13.06.2025) ο γνωστός προπονητής μπάσκετ, Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα και όχι στο Τελ Αβίβ, το οποίο φλέγεται μετά από πυραυλικές επιθέσεις που εξαπέλυσε το Ιράν κατά του Ισραήλ.
Σύμφωνα με το one.co.il η πολυκατοικία στην οποία μένει ο προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ, Δημήτρης Ιτούδης χτυπήθηκε από τους πυραύλους που εξαπέλυσε σαν «απάντηση» του Ιράν προς το Ισραήλ μετά τα πλήγματα κατά της Τεχεράνης.
Ο Έλληνας τεχνικός έχει επιστρέψει μαζί με την οικογένειά του στην Ελλάδα, αφού η Χάποελ έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της χώρας.
Για την ώρα, δεν φαίνεται να υπάρχουν ζημιές στο διαμέρισμα του Έλληνα τεχνικού, το οποίο βρίσκεται στην άλλη πλευρά του κτιρίου από την πρόσκρουση.
«Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι το σπίτι του προπονητή της ομάδας δεν υπέστη ζημιές. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες, προσευχόμαστε για ειρήνη και ασφάλεια μεταξύ του λαού του Ισραήλ και ενισχύουμε τα χέρια των δυνάμεων ασφαλείας και των στρατιωτών του IDF.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Δωδεκάμηνη αναστολή σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις για τους πυρόπληκτους του 2026
- Φυσικό αέριο: Σε υψηλό τετραετίας το TTF στα 81,3 ευρώ/MWh – Φόβοι για 100 ευρώ τον χειμώνα
- Armani: Ο Ντάριο Βιτάλε αναλαμβάνει την Emporio και τα αξεσουάρ του οίκου
- Σάρωμα στην τουρκική αγορά για την αισχροκέρδεια σε φρούτα και λαχανικά
- Οριστικό “λουκέτο” AWS σε Εμιράτα και Μπαχρέιν μετά από χτυπήματα drones
- Παγκόσμια Τράπεζα: Ο νομπελίστας Μάικλ Κρέμερ στο τιμόνι της οικονομικής στρατηγικής
- ΗΠΑ και Χούθι σε μυστική συνάντηση στο Ομάν – Διαβεβαιώσεις για τα αμερικανικά πλοία
- Εργα αναβάθμισης 1,65 εκατ. ευρώ στον προβλήτα 2 του λιμένα Βόλου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








